BULVIŲ KUKULIAI SU KEPENĖLĖMIS
Kategorija: Bulvių patiekalai
- bulvės: 1 kilogramo
- krakmolas: 150 gramų
- kiaušiniai: 2
- vištienos kepenėlės: 300 gramų
- svogūnai: 2
- aitriosios paprikos milteliai: žiupsnelio
- malti juodieji pipirai: žiupsnelio
- druska: pagal skonį
- Iš pradžių bulves išverdame su lupenomis, atvėsiname, nulupame bei sumalame. Vieną kiaušinio trynį atskiriame nuo baltymo bei įdedame į bulvių masę. Išmaišome. Suberiame į bulvių masę krakmolą bei gerai išmaišome. Štai bulvių masė jau ir paruošta.
- Tuomet kepenėles išverdame. Į elektrinį smulkintuvą suberiame kepenėles, susmulkintus svogūnus, suberiame aitriąją papriką, pipirus ir druską bei susmulkiname. Į kepenėlių masę įmušame vieną kiaušinį bei gerai išmaišome.
- Tada drėgnomis rankomis imame nedidelį gabalėlį bulvių masės, padarome blyną bei dedame kepenėlių masės. Suformuojame kukulį.
- Po to į verdantį vandenį puode po vieną dedame kukulį bei verdame maždaug 10 minučių (kai kukulis iškils į paviršių). Patiekiame su mėgiamu padažu. Skanaujame!
Kepenėlių salotos su daržovėmis
MAMOS BULVINIAI RAGELIAI SU GRYBAIS
Keptuvėje keptos kepenėlės su pievagrybiais ir svogūnais
VIŠTIENOS KEPENĖLĖS SU MORKOMIS IR GRYBAIS GRIETINĖLĖS PADAŽE
BULVINUKAI SU GRYBŲ PADAŽU
KALAKUTIENOS KUKULIAI
Vištienos kepenėlių ir pievagrybių mišrainė krepšeliuose
BULVINIAI "ZRAZAI" SU GRYBAIS
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
VIŠTŲ KEPENĖLĖS SU KEPTOMIS BULVĖMIS
JAUTIENOS KUKULIAI SU PAPRIKA IR ANANASAIS
KALAKUTIENOS KUKULIAI SU ŠPINOKAIS IR SŪRIO PADAŽU
Trapios tešlos pyragas su marcipano ir obuolių įdaru
KALAKUTIENOS KUKULIAI SU SŪRIU
ŽUVIES KUKULIAI POMIDORŲ PADAŽE
KREVEČIŲ UŽKANDIS | RECEPTAS
Tuno filė kotletai. Sotus receptas, kai nesinori mėsos
Mėsos kukuliai su troškintais moliūgais
ŠILKINIAI BULVIŲ KUKULIAI SU FARŠO PADAŽU
VENGRIŠKAS JAUTIENOS GULIAŠAS
ŽUVIES KOTLETAI | RECEPTAS
Kiaušinius dažome natūraliai
PAPRASTAI: VARŠKĖS APKEPAS
Kukuliai su bešamelio padažu