VIRTŲ BULVIŲ KUKULIUKAI
Kategorija: Bulvių patiekalai
- virtos bulvės: nevirtų svoris buvo 1 kilogramas
- bulvių krakmolas (ketvirtadalio išvirtų bulvių masės)
- kiaušiniai: 1
- druska
- Iš pradžių virtas bulves permalkite su mėsmale (šitaip gaunasi vientisa tešla be jokių gumulėlių). Tada į tešlą dėkite krakmolą. Krakmolą dėkite taip, suplokite bulves, padalinkite į keturias dalis, vieną dalį išimkite bei į tą vietą įberkite bulvių krakmolo, kad susilygintų su bulvių mase. Po to muškite kiaušinį bei visą masę pasūdykite.
- Tuomet drėgnomis rankomis formuokite nedidelius kukuliukus bei dėkite ant stiklinės lentelės (taip jie neprilimpa). Kukuliukus sudėkite į verdantį vandenį bei virkite labai trumpai - vos tik iškyla į paviršių iškarto išgriebkite. Labai gardu valgyti su grybų padažu arba grietine. Pasimėgaukit!
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Kiaušinius dažome natūraliai
ŠILKINIAI BULVIŲ KUKULIAI SU FARŠO PADAŽU
kiaulienos kukuliukai su varške ir grietinėlės padažu
MAMOS BULVINIAI RAGELIAI SU GRYBAIS
"TINGINUKAI" SU MĖTOMIS IR DARŽOVIŲ PADAŽU
BULVINIAI PIRŠTELIAI SU MORKOM
Trapios tešlos pyragas su marcipano ir obuolių įdaru
Virtinukai su grybų įdaru
Žemaičių blynai ri cepakai
Virtų bulvių cepelinai
Virtų bulvių cepelinai
LĘŠIŲ MALTINUKAI
Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“
CEPELINAI SU VARŠKE | RECEPTAS
GRIKIŲ KOTLETAI (VOS 5 INGREDIENTAI)
BULVIŲ KUKULIAI SU KEPENĖLĖMIS
Šventėms – tortas „Snickers“
LABAI SKANUS ŠOKOLADINIS TINGINIO TORTAS
Vištienos šaltiena su daržovėmis.
SALDŪS ŠUNIUKAI
Tortas „Juodasis miškas“
BULVINUKAI SU GRYBŲ PADAŽU
Farširuoti mėsos kukuliukai