BULVINIAI PIRŠTELIAI SU MORKOM
Kategorija: Bulvių patiekalai
- virtos bulvės: 4 (didesnės)
- morkos: 1 (virtos)
- kiaušiniai: 1
- miltai: ~2 stiklinių
- druska
- Padažui:
- sviestas: gabaliuko
- grietinė
- druska
- itališkos žolelės
- vanduo
- Aš pati dėl kelių bulvių bei morkos mėsmalės net neterlioju, tiesiog sutarkavau juos smulkesne nei burokine tarka, bet Jūs galite daryti kaip Jums yra patogiau. Tuomet į bulvių bei morkos masę muškite kiaušinį, berkite druską bei miltus ir labai gerai išminkykite. Tada miltuotomis rankomis suvoliokite piršto storio volelius, supjaustykite maždaug 5 centimetrų ilgio gabaliukais. Bulvinius pirštelius dėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir kai jau iškyla, virkite maždaug 10 minučių.
- Per tą laiką pagaminkite padažą: į keptuvę dėkite gabaliuką sviesto, grietinės, pilkite truputį vandenuko, maišykite iki vientisos masės, kol pradeda burbuliuot, tuomet berkite druską bei itališkas žoleles. Dar kartą gerai išmaišykite bei išjunkite.
- Galiausiai bulvinius pirštelius pilkite į rėtį, nubėgus vandeniui verskite į lėkštę bei užpilkite pasigamintu padažu. Skanaukite!
Kiaušinius dažome natūraliai
BULVINIAI PIRŠTELIAI SU FARŠU
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
BULVINIAI BLYNAI SU VARŠKĖS - GRIETINĖS PADAŽU
Bulviniai švilpikai arba šiuškės su spirgučių padažu
Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“
Šventėms – tortas „Snickers“
Išsamus agurkų tręšimo gidas: gausus derlius jus nustebins
MAMOS BULVINIAI RAGELIAI SU GRYBAIS
BULVINUKAI SU GRYBŲ PADAŽU
LABAI SKANUS ŠOKOLADINIS TINGINIO TORTAS
KREVEČIŲ UŽKANDIS | RECEPTAS
VARŠKĖS SKRYLIAI
VIRTŲ BULVIŲ KUKULIUKAI
Patarimas, kaip tinkamai užšaldyti produktus: svarbu žinoti vieną taisyklę.
PATARIMAI: Ko negalima plauti indaplovėje?
GRIKIŲ KOTLETAI (VOS 5 INGREDIENTAI)
TINGINIAI - EŽIUKAI ARBA DURNIUKAI
Raudonojo aksomo tortas
Kopūstų blyneliai
AMERIKIETIŠKAS MAKARONŲ APKEPAS
"TINGINUKAI" SU MĖTOMIS IR DARŽOVIŲ PADAŽU
Tobulai marinuoti agurkai vos per pusvalandį
CEPELINAI SU VARŠKE | RECEPTAS