ŠILKINIAI BULVIŲ KUKULIAI SU FARŠO PADAŽU
Kategorija: Bulvių patiekalai
- virtos bulvės: ~12
- kiaušiniai: 2
- krakmolas: ketvirtadalio bulvių masės
- druska
- faršas: 200-300 gramų (naudotas kiaulienos faršas)
- pienas
- miltai: šiek tiek
- Iš pradžių virtas bulves sumalkite arba sugrūskite grūstuve. Įmuškite kiaušinius, dėkite krakmolą ir druską, viską gerai išmaišykite. Tada formuokite norimo dydžio bulvių kukulius. Dėkite į verdantį vandenį bei virkite tol, kol šie iškyla į paviršių.
- Faršo padažas: Į įkaitintą keptuvę įpilkite šlakelį aliejaus bei apkepinkite faršą, kol šis dailiai apskrus. Įpilkite pieno, kad šiek tiek apsemtų iškeptą faršą bei įberkite šiek tiek miltų. Maišydamos pakaitinkite, kol sutirštės.
- Patiekite bulvių kukulius su pasigamintu faršu ir mėgaukitės!;)
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Šniceliai su balta duona ir padažu
ŽEMAIČIŲ BLYNAI KEPTI ORKAITĖJE
VIRTŲ BULVIŲ KUKULIUKAI
BULVINIAI PIRŠTELIAI SU FARŠU
KALAKUTIENOS KUKULIAI
KALAKUTIENOS KUKULIAI SU ŠPINOKAIS IR SŪRIO PADAŽU
Kiaušinius dažome natūraliai
KALAKUTIENOS IR RYŽIŲ KUKULIAI POMIDORŲ PADAŽE
KEPTI MĖSOS FARŠO KUKULIAI SU BULVĖMIS
ŠVELNIAI ŠILDANTI MORKŲ IR FARŠO SRIUBA
ŽUVIES KUKULIAI ČESNAKINIAME GRIETINĖLĖS PADAŽE
Bulviniai švilpikai arba šiuškės su spirgučių padažu
JAUTIENOS KUKULIAI SU PAPRIKA IR ANANASAIS
BULVINIAI PIRŠTELIAI SU MORKOM
Mėsos kukuliai su troškintais moliūgais
BULVIŲ KUKULIAI SU KEPENĖLĖMIS
KALAKUTIENOS KUKULIAI SU SŪRIU
Makaronai “tagliatelle” su faršu
Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“
KIAULIENOS KEPSNYS SU SVOGŪNŲ PADAŽU
KALAKUTIENOS KUKULIAI
LABAI SKANUS ŠOKOLADINIS TINGINIO TORTAS
ŽUVIES KUKULIAI POMIDORŲ PADAŽE