Žemaičių blynai ri cepakai
Kategorija: Blynai / Bulvių patiekalai
Zemaiciu blynai ir virtu bulviu cepelinai gaminami panasiai,tik vieni kepami,o kiti verdami :) Tai tuo paciu vargu abu patiekalai :) Virtos su lupena bulves sumalamos,dedamas krakmolas (apie puse ipakavimo arba maziau,bet tada deti reiks miltu),druska.Virta mesa sumalama,paprieskoniuojama,deta kepintu svogunu,puodelis to paties mesos sultinio,kad nebutu sausas idaras.Suformavus blynus galima dar pavoliot miltu ir dziuvesiu misinyje ir keptuven.Cepelinus suformavus pavoliot krakmole ir i verdanti puoda,kurio vandenyje dar saukstas krakmolo.Verda trumpai,kol iskyla i pavirsiu.Spirgiukai is turimos mesos,uzpilas is pakepintu svieste miltu,pieno,sultinio,krapu,poro zalioji dalis.Virtu bulviu cepelinai pagardinti grietinele ir krapais,man taip skaniau :)
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Šventėms – tortas „Snickers“
Kibinai. Skanių Trakų kibinų receptas
CEPELINAI SU VARŠKE | RECEPTAS
Tikras lietuviškas Kūčių stalas. Koks jis?
Virtų bulvių cepelinai
Virtų bulvių cepelinai
Kiaušinius dažome natūraliai
BULVINIAI BLYNAI SU VARŠKĖS - GRIETINĖS PADAŽU
Išsamus agurkų tręšimo gidas: gausus derlius jus nustebins
Patys skaniausi žemaičių blynai
Bulviniai rageliai su mėsa
Tortas „Juodasis miškas“
Kotletai su surio idaru
VIRTŲ BULVIŲ KUKULIUKAI
Raudonojo aksomo tortas
Šašlykai greituoju būdu..
Cepelinai pagal Rimuka
MAMOS BULVINIAI RAGELIAI SU GRYBAIS
Virtų bulvių kukuliai su baltu padažu
Patarimas, kaip tinkamai užšaldyti produktus: svarbu žinoti vieną taisyklę.
ŽEMAIČIŲ BLYNAI KEPTI ORKAITĖJE
CUKINIJŲ IR MORKŲ APEKPAS SU LAŠIŠA
Tobulai marinuoti agurkai vos per pusvalandį