MOLIŪGO-SŪRIO APKEPAS
Kategorija: Apkepai
- moliūgo: 1 (vid. dydžio)
- sviesto: 1 šaukšto
- grietinėlės: 300 gramų
- tarkuoto fermentinio sūrio: 100 gramų
- druskos
- juodųjų pipirų
- čiobrelio: žiupsnelio
- česnakas: šiek tiek
Tuomet sudėkite į puodą su verdančiu vandeniu maždaug 2-3 minutėms,, gerai nusausinkite.
Tada ugniai atsparų apkepų indą ištrinkite česnaku, po to su sviestu. Sluoksniuokite moliūgą, sūrį, pagardinkite priekoniais tarp sluoksnių. Viską užpilkite su grietinėle.
Galiausiai kepkite iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug pusvalandį, arba kol dailiai apskrus. Mėgaukitės:)
Šventėms – tortas „Snickers“
BULVIŲ APKEPAS SU SŪRIU
Kiaušinius dažome natūraliai
LĘŠIŲ MALTINUKAI
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
RINTA MOLIŪGŲ SRIUBA
Raudonojo aksomo tortas
VARŠKĖS APKEPAS SU AGUONŲ IR BANANŲ SLUOKSNIU
Keptas kalakutas su citrusiniais vaisiais ir žolelėmis
ŽEMAIČIŲ BLYNAI KEPTI ORKAITĖJE
Trapūs pyragėliai
VEGETARIŠKA KUSKUSO IR DARŽOVIŲ UŽKEPĖLĖ
Tobulai marinuoti agurkai vos per pusvalandį
BULVIŲ IR MOLIŪGŲ APKEPAS
CUKINIJŲ IR RYŽIŲ APKEPAS
AMERIKIETIŠKAS MAKARONŲ IR SŪRIO APKEPAS (MAC AND CHEESE)
GULIAŠAS PO BULVIŲ PLUTELE
Kitoks bulvių apkepas
PRANCŪZIŠKAS (DAUPHINOIS) BULVIŲ APKEPAS
VARŠKĖS APKEPAS SU MIGDOLAIS
Žolelių ir gėlių raštais natūraliai marginti kiaušiniai
DARŽOVIŲ - VIŠTIENOS LAZANIJA
RECEPTAS: BULVIŲ APKEPAS
LENGVAS BULVIŲ IR PIEVAGRYBIŲ APKEPAS