KOPŪSTŲ APKEPAS

Kategorija: Apkepai


KOPŪSTŲ APKEPAS

Paskelbė:
29 Kovo 2019

    • baltagūžiai kopūstai: 1,5 kilogramo
    • kiaušiniai: 5
    • svogūnai: 3
    • džiūvėsėliai: 1 stiklinės
    • pienas: 0,5 stiklinės
    • morkos: 2
    • saldžiosios paprikos: 1
    • sviestas: 50 gramų
    • druska
    • malti juodieji pipirai
  1. Iš pradžių kopūstą perpjauname į 4 dalis bei apverdame. Nuvarviname bei smulkiai supjaustome.
  2. Tuomet svogūnus susmulkiname, morkas sutarkuojame, o papriką supjaustome kubeliais bei apkepiname svieste. Kepintas daržoves sumaišome su susmulkintais kopūstais, pagardiname druska bei pipirais, suberiame dalį džiūvėsėlių ir gerai išmaišome.
  3. Tada kiaušinius išplakame su pienu. Plakinį supilame į kopūstų masę bei išmaišome.
  4. Po to kepimo indą patepame su sviestu, pabarstome džiūvėsėliais bei sudedame kopūstų masę. Išlyginame bei užberiame ant viršaus džiūvėsėlius. Dedame į orkaitę bei kepame 200 laipsnių temperatūroje maždaug 50 minučių. Patiekiame ir mėgaujamės!
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: