Svogūnų pyragas su sūriu
Kategorija: Apkepai / Daržovių patiekalai
Jums reikės:
- 240 g. sviesto
- 400 g. miltų
- druskos, pipirų
- 100 ml. baltojo vyno
- 500 g. svogūnų
- 400 g. rokforo ar kitokio sūrio
- 300 g. grietinės
- 4 kiaušinių
- Išlydome 200 g. sviesto. Į dubenį su sviestu įberiame persijotus miltus, druskos, supilame vyną. Išminkome tešlą. suvyniojame į maistinę plėvelę ir paliekame pusvalandžiui šaldytuve.
- Svogūnus supjaustome plonais žiedeliais ir apkepiname likusiame svieste apie 10 minučių. Atvėsiname.
- Sūrį supjaustome kubeliais, sumaišome su grietine ir kiaušiniais, įdedame apkeptus svogūnus, pagardiname druska ir pipirais.
- Kepimo formą patepame riebalais, įklojame iškočiotą tešlą padarydami aukštus kraštus. Sukrečiame sūrio ir svogūnų įdarą ir kepame apie 30 minučių iki 200°C įkaitintoje orkaitėje. Baigiant kepti užberiame tarkuoto sūrio.
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
PIEVAGRYBIŲ KIŠAS
Bulvių pyragas su grybais
Mielinis maltos mėsos ir kopūstų pyragas
ŠPINATŲ IR ŽUVIES PYRAGAS
KONDENSUOTO PIENO PYRAGAS
Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“
Migdolų pyragas su uogiene
Bulvių plokštainis su grikiais ir grybais
Gardi prancūziška svogūnų sriuba
Žiedinių kopūstų salotos su kiaušiniais
ŠOKOLADINIS TRUPININIS VARŠKĖS PYRAGAS
Pikantiški sausainiai su sūriu prie alaus
VIRTINUKAI SU BULVIŲ IR SŪRIO ĮDARU
BULVIŲ PYRAGAS SU BROKOLIAIS IR SŪRIU
Purus, trapus ir drėgnas varškės pyragas
Nesaldus vegetariškas apkepas su daržovėmis
Vištienos galantinas. Įdaryta višta.
keptos anties receptas
Tortas su bananais „Kurmio kalnelis“
Tarkuotų bulvių pyragas su sūriu ir česnaku
BULVIŲ PYRAGAS SU GRYBAIS IR JAUTIENA
Traškus prancūziškas pyragas su šoninės ir daržovių įdaru
LABAI SKANUS ŠOKOLADINIS TINGINIO TORTAS