Varškės ir rikotos sūrio apkepas su obuoliais bei ryžių miltais
Kategorija: Apkepai
Ingredientai
- varškė: 250 gramų
- rikota sūris: 250 gramų
- kiaušiniai: 2
- cukrus: 2 valgomųjų šaukštų
- obuoliai: 3
- ryžių miltai: 3 valgomųjų šaukštų
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia varškę, rikotą, cukrų ir kiaušinius sutrinkite maisto smulkintuvu iki vientisos masės.
2. Tada obuolius nulupkite ir sutarkuokite burokinės tarkos pagalba.
3. Įmaišykite į varškės masę. Ten pat suberkite ryžių miltus.
4. Masę gerai išmaišykite ir supilkite į kepimo indą išteptą sviestu.
5. Kepkite iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 40 minučių.
Morkų ir varškės apkepas
Grūdėtos varškės apkepas su kriaušėmis
Cukinijų ir varškės apkepas
ŽUVIES APKEPAS SU CUKINIJA IR RIKOTA
Skaniausias varškės apkepas su kefyru
ČESNAKINIS VARŠKĖS APKEPAS
Varškės ir obuolių apkepas
CUKINIJŲ APKEPAS SU VIŠTIENA
PURUSIS VARŠKĖS APKEPAS
Varškės apkepas su aguonomis ir cinamonu
VARŠKĖS APKEPAS "TORTINO DI RICOTTA"
Greitas varškės apkepas su baltu šokoladu - pamilau iš pirmo kąsnio
AMERIKIETIŠKAS MAKARONŲ APKEPAS
Varškės apkepas su makaronais ir manų kruopomis
Tobulas tradicinis senovinis varškės apkepas pagal močiutę
Žiedinių kopūstų ir varškės apkepas
Pats puriausias tobulas mokyklins varškės apkepas
PAPRASTAI: VARŠKĖS APKEPAS
VARŠKĖS APKEPAS SU AGUONŲ IR BANANŲ SLUOKSNIU
Nesaldus pikantiškas varškės apkepas su daržovėmis
Puikiai pavykęs varškės apkepas su ryžiais
Purus cukinijų ir ryžių apkepas
Lengvas kaip oras varškės apkepas be miltų ir be manų
VARŠKĖS APKEPAS SU MORKOMIS