PURUSIS VARŠKĖS APKEPAS
Kategorija: Apkepai / Varškės patiekalai / Desertai
- varškė: 600 gramų
- rupūs avižiniai miltai: 90 gramų (arba pamalti avižiniai dribsniai)
- kepimo milteliai: 2 arbatinių šaukštelių
- kiaušiniai: 5
- natūralus cukrus: kelių šaukštų
- Iš pradžių kiaušinius išplakite, sudėkite varškę, cukrų, juos gerai ištrinkite, sudėkite visus likusius ingredientus bei gerai viską išmaišykite (aš tai dariau virtuviniu kombainu).
- Tuomet masę krečiame į kepimo formą bei dedame į iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę maždaug 60 minučių. Lepinamės!
VARŠKĖS APKEPAS SU MORKOMIS
Šventėms – tortas „Snickers“
ŠOKOLADINIS TRUPININIS VARŠKĖS PYRAGAS
ČESNAKINIS VARŠKĖS APKEPAS
KALAKUTIENOS KUKULIAI
VARŠKĖS SKARELĖS SU OBUOLIAIS
VARŠKĖS APKEPAS SU MIGDOLAIS
LIETINIAI BLYNAI SU VARŠKE
VARŠKĖS APKEPAS SU AGUONŲ IR BANANŲ SLUOKSNIU
BARBECUE PADAŽAS | RECEPTAS
Skaniausias tortas Paukščių pienas
Mielinės spurgos su džemu
CUKINIJŲ APKEPAS SU VIŠTIENA
PAPRASTAI: VARŠKĖS APKEPAS
Migdolų pyragas su uogiene
Greitai paruošiami avižiniai ir graikiško jogurto keksiukai
VIRTINUKAI SU BULVIŲ IR SŪRIO ĮDARU
Labai skanios spurgos
Tortas su bananais „Kurmio kalnelis“
CUKINIJŲ IR RYŽIŲ APKEPAS
VARŠKĖS APKEPAS "TORTINO DI RICOTTA"
SAUSAS MARINATAS KIAULIENAI
KALAKUTIENOS KEKSIUKAI SU OBUOLIAIS
Velykinis „Napoleonas“