MARINUOTI VIŠTIENOS SPARNELIAI

Paskelbė:
29 Kovo 2019

    • vištienos sparnelių: 1 kilogramo
    • česnako: 3 skiltelių
    • medaus: 1 valgomojo šaukšto
    • pomidorų padažo: 2 valgomųjų šaukštų
    • maltos saldžiosios paprikos: 1 arbatinio šaukštelio
    • čili miltelių: 0,5-1 arbatinio šaukštelio
    • vorčesterio padažo: 1 valgomojo šaukšto
    • balzamiko acto: 1 valgomojo šaukšto
    • sojos padažo: 1 valgomojo šaukšto
    • juodųjų pipirų: 1 arbatinio šaukštelio
  1. Iš pradžių sumaišykite marinatą iš nurodytų ingredientų. Tada užmarinuokite vištienos sparnelius bei laikykite per visą naktį. Po to kepkite orkaitėje 190 laipsnių temperatūroje, kol gražiai apskrus. Patiekite ir mėgaukitės!
  2. Pastebėjimas: Prie tokių keptų sparnelių labai tinka patiekti Icebergo salotas su sūrio padažu: suplakite 3 arbatinius šaukštelius majonezo, 2 arbatinius šaukštelius citrinų sulčių, 1 arbatinį šaukštelį garstyčių, 1 valgomąjį šaukštą Vorčesterio padažo, druskos, pipirų, šiek tiekį medaus arba cukraus, šiek tiek alyvuogių aliejaus, šlakelį vandens ir įmaišykite didelę saują tarkuoto parmezano sūrio. Užpilkite padažiuku Icebergo salotas, dar galite įmaišyti keletą pomidoriukų ir baigta!
Pasidalinkite receptu!
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis:
Регистрация
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.1 бесплатно