MARINUOTI VIŠTIENOS SPARNELIAI
Kategorija: Marinatai / Vištiena ir paukštiena
- vištienos sparnelių: 1 kilogramo
- česnako: 3 skiltelių
- medaus: 1 valgomojo šaukšto
- pomidorų padažo: 2 valgomųjų šaukštų
- maltos saldžiosios paprikos: 1 arbatinio šaukštelio
- čili miltelių: 0,5-1 arbatinio šaukštelio
- vorčesterio padažo: 1 valgomojo šaukšto
- balzamiko acto: 1 valgomojo šaukšto
- sojos padažo: 1 valgomojo šaukšto
- juodųjų pipirų: 1 arbatinio šaukštelio
- Iš pradžių sumaišykite marinatą iš nurodytų ingredientų. Tada užmarinuokite vištienos sparnelius bei laikykite per visą naktį. Po to kepkite orkaitėje 190 laipsnių temperatūroje, kol gražiai apskrus. Patiekite ir mėgaukitės!
- Pastebėjimas: Prie tokių keptų sparnelių labai tinka patiekti Icebergo salotas su sūrio padažu: suplakite 3 arbatinius šaukštelius majonezo, 2 arbatinius šaukštelius citrinų sulčių, 1 arbatinį šaukštelį garstyčių, 1 valgomąjį šaukštą Vorčesterio padažo, druskos, pipirų, šiek tiekį medaus arba cukraus, šiek tiek alyvuogių aliejaus, šlakelį vandens ir įmaišykite didelę saują tarkuoto parmezano sūrio. Užpilkite padažiuku Icebergo salotas, dar galite įmaišyti keletą pomidoriukų ir baigta!
Lipnūs vištienos sparneliai su barbekiu padažu
KEPTI VIŠTIENOS SPARNELIAI: MEDAUS IR GARSTYČIŲ MARINATAS
Grilyje Kepti Vištos Sparneliai Su BBQ Padažu
Kiaušinius dažome natūraliai
Tobulai marinuoti agurkai vos per pusvalandį
Pikantiški 6 šašlykų receptai
Mėsainis Insanity
Keptas kalakutas su citrusiniais vaisiais ir žolelėmis
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Šventėms – tortas „Snickers“
Tortas „Raffaello“
SMAGŪS VIŠTIENOS IR DARŽOVIŲ VĖRINUKAI
Biskvitinis medaus tortas "Sodžius"
Kepenėlių salotos su daržovėmis
Raudonojo aksomo tortas
KALAKUTIENOS TROŠKINYS SU DARŽOVĖMIS IR MAKARONAIS
KALAKUTIENOS IR ANAKARDŽIŲ RIEŠUTŲ TROŠKINYS
TRINTA KEPTŲ DARŽOVIŲ SRIUBA
KIAULIENOS TROŠKINYS "KELIAS Į VYRO ŠIRDĮ"
Sunku būtų rasti skanesnį sumuštinį
Farširuoti mėsos kukuliukai
Jautienos troškinys su daržovėmis
Vyšninis Barbecue padažo receptas
Patys skaniausi vištienos kepsniai su parmezano plutele