Kopūstais įdaryti bulvių kotletukai
Kategorija: Bulvių patiekalai
Reikes:
7-8 bulvės
1 kiaušinis
3 šaukštai krakmolo
1 šaukštas miltų
riebalų
druskos
Įdarui:
stiklinė raugintų kopūstų
50 g. lašinių
1 svogūnas
7-8 bulvės
1 kiaušinis
3 šaukštai krakmolo
1 šaukštas miltų
riebalų
druskos
Įdarui:
stiklinė raugintų kopūstų
50 g. lašinių
1 svogūnas
- Bulves išverdame su lupena, nulupame ir sugrūdame arba sumalame. Įkuliame kiaušinį, suberiame krakmolą, pasūdome ir gerai išminkome.
- Paruošiame įdarą. Raugintus kopūstus nusunkiame, lašinukus paspirginame su smulkintu svogūnu ir patroškiname.
- Tešlą padaliname gabalėliais ir kiekvieną iškočiojame bei užkrečiame įdaro. Perlenkiame pusiau,kraštus užspaudžiame, pavoliojame miltuose ir kepame įkaitintoje keptuvėje.
- Patiekiame su grietine ir spirgučiais. Skanaus!
Rauginti kopūstai pagal Darių ir Karoliną
UKRAINIETIŠKI VIRTINIAI SU BULVIŲ ĮDARU
VIRTINUKAI SU BULVIŲ IR SŪRIO ĮDARU
ŽUVIES KOTLETUKAI SU PADAŽU
Vištiena orkaitėje su raugintais kopūstais
KALAKUTIENOS DEŠRELĖS SU KOPŪSTAIS
VEGETARIŠKI KIBINAI SU RAUGINTAIS KOPŪSTAIS
Bulvių pyragas su grybais
MAMOS BULVINIAI RAGELIAI SU GRYBAIS
BULVINIAI BLYNAI SU ŽUVIMI
Mielinis maltos mėsos ir kopūstų pyragas
Tunu įdaryti kiaušiniai
Veganiška trinta raugintų agurkų sriuba
Vištienos galantinas. Įdaryta višta.
Bandelės su lašinukais
Pietums – kiaulienos dešrelės su raugintais kopūstais
Troškinta aviena su kopūstais
Bulvių plokštainis su grikiais ir grybais
Viduržemio gruzdučiai
Kopūstų ir krabų lazdelių mišrainė
Koldūnuai su grybais ir bulvių koše.
RŪGŠTYNIŲ SRIUBĄ (SU VIŠTIENOS KRŪTINĖLE)
Naminiai virtinukai su grybais
SILKE IR DARŽOVĖMIS ĮDARYTI PIEVAGRYBIAI