Troškinta aviena su kopūstais
Kategorija: Aviena
- avienos 1400 (jei nemėgstat, galima ir kitokia mėsa naudoti)
- šv. kopūstų 700gr,
- raugintų kopūstų 700gr.
- konservuotų miško grybų 400gr.
- pomidorų padažo 3 šaukštų
- svogūnų 2
- aliejaus 3šaukštai
- česnako 3 skilteles
- vandens 700ml.
- cukraus 1šaukštas
- pipirų, lapelių, druskos.
Kiaušinius dažome natūraliai
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Rauginti kopūstai pagal Darių ir Karoliną
Troškinta aviena su moliūgais
AVIENOS SRIUBA
Sotus avienos ragu
Išsamus agurkų tręšimo gidas: gausus derlius jus nustebins
Pikantiški 6 šašlykų receptai
Šventėms – tortas „Snickers“
Vištiena orkaitėje su raugintais kopūstais
Vištienos šaltiena su daržovėmis.
Patarimai, kaip iškepti skaniausius šašlykus: trys originalūs receptai
Bulvinukai su miško grybais
Raudonojo aksomo tortas
Šokoladinis kavos tortas
Naudingi patarimai apie daržoves
AVIENOS-VIŠTIENOS MALTINUKAI SU PORAIS
Troškinti kopūstai su mėsa
Kopūstais įdaryti bulvių kotletukai
Klasikinis tiramisu
Pietums – kiaulienos dešrelės su raugintais kopūstais
Mielinis maltos mėsos ir kopūstų pyragas
Velykinis „Napoleonas“
Ukrainietiškai troškinta kiauliena