KALAKUTIENOS DEŠRELĖS SU KOPŪSTAIS
Kategorija: Kalakutiena
kalakutienos dešrelės: 500 gramų
rūkyti kiaulienos lašinukai: 100 gramų
šviežias raudonėlis: trečdalio puodelio (smulkintas)
smulkintas česnakas: 2 valgomųjų šaukštų
druska: 1 arbatinio šaukštelio
šviežiai malti juodieji pipirai
garstyčios: 2 arbatinių šaukštelių
kmynų sėklos: 1 valgomojo šaukšto
balzaminis actas: 0,5 puodelio
švieži kopūstai: 900 gramų
Pirmiausia supjaustome lašinukus maždaug į 1-2 centimetrų gabalėlius bei lengvai pakepiname.
Tuomet dešreles sudedame į verdantį vandenį bei verdame maždaug 10 minučių. Tuo tarpu susipjaustome kopūstą griežinėliais.
Po 10 minučių į verdantį vandenį su dešrelėmis sudedame ir kopūstus. Verdame viską kartu dar maždaug 10 minučių.
Tada pasibaigus virimo laikui, nusunkiame vandenį bei perdedame viską į gilią keptuvę.
Pabarstome druska ir pipirais bei sudedame kitus likusius ingredientus, išskyrus kmynus. Užpilame balzaminio acto, viską sumaišome bei palengva kepiname vis pavartydamos.
Po 10 minučių užberiame kmynų bei gerai išmaišome. Leidžiame patiekalui pastovėti dar maždaug 10 minučių, o tuomet patiekiame lėkštėse. Skanaujame!
rūkyti kiaulienos lašinukai: 100 gramų
šviežias raudonėlis: trečdalio puodelio (smulkintas)
smulkintas česnakas: 2 valgomųjų šaukštų
druska: 1 arbatinio šaukštelio
šviežiai malti juodieji pipirai
garstyčios: 2 arbatinių šaukštelių
kmynų sėklos: 1 valgomojo šaukšto
balzaminis actas: 0,5 puodelio
švieži kopūstai: 900 gramų
Pirmiausia supjaustome lašinukus maždaug į 1-2 centimetrų gabalėlius bei lengvai pakepiname.
Tuomet dešreles sudedame į verdantį vandenį bei verdame maždaug 10 minučių. Tuo tarpu susipjaustome kopūstą griežinėliais.
Po 10 minučių į verdantį vandenį su dešrelėmis sudedame ir kopūstus. Verdame viską kartu dar maždaug 10 minučių.
Tada pasibaigus virimo laikui, nusunkiame vandenį bei perdedame viską į gilią keptuvę.
Pabarstome druska ir pipirais bei sudedame kitus likusius ingredientus, išskyrus kmynus. Užpilame balzaminio acto, viską sumaišome bei palengva kepiname vis pavartydamos.
Po 10 minučių užberiame kmynų bei gerai išmaišome. Leidžiame patiekalui pastovėti dar maždaug 10 minučių, o tuomet patiekiame lėkštėse. Skanaujame!
Rauginti kopūstai pagal Darių ir Karoliną
tortilija su kalakutiena ir troškintais kopūstais
SALOTOS SU ŠPINOKAIS, TUNU IR KIAUŠINIAIS
Kiaušinius dažome natūraliai
KALAKUTIENOS KUKULIAI SU ŠPINOKAIS IR SŪRIO PADAŽU
SALOTOS SU VIŠTIENOS KRŪTINĖLE IR JOGURTO PADAŽU
Kopūstais įdaryti bulvių kotletukai
KREVEČIŲ UŽKANDIS | RECEPTAS
Tikri Ukrainietiški Veronikos barščiai
Troškinti kopūstai su mėsa
JAUTIENOS STEIKAS SU KEPTU KIAUŠINIU IR AŠTRIU PADAŽU
VEGETARIŠKI KIBINAI SU RAUGINTAIS KOPŪSTAIS
Vištiena orkaitėje su raugintais kopūstais
KOPŪSTŲ APKEPAS
KIAULIENOS TROŠKINYS "KELIAS Į VYRO ŠIRDĮ"
GULIAŠAS - PAGALIAU RADAU SAU SKANIAUSIĄ RECEPTĄ!
VOVERAITĖS SU BULVĖMIS
RŪGŠTYNIŲ SRIUBĄ (SU VIŠTIENOS KRŪTINĖLE)
BULVINIAI BLYNAI SU ŽUVIMI
Mėsainis Insanity
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Pietums – kiaulienos dešrelės su raugintais kopūstais
ŠPINATŲ IR ŽUVIES PYRAGAS
Orkaitėje kepti kotletai su daržovių padažu