Koldūnuai su grybais ir bulvių koše.
Kategorija: Grybų patiekalų receptai
- 3 stiklinės miltų,
- 5 šaukštai aliejaus,
- 1 stiklinė verdančio vandens
- Įdaras:
- Virtos maltos bulvės
- Grybai
- Prieskoniai
- Aliejus
- Druska.
Miltus išsijoti į dubenį,supilti aliejų ,šiek tiek druskos ir gerai išmaišyti,dabar pilame verdantį vandenį ir gerai maišome.Padedam dubenį į šoną ,kol pravės,ruošiame įdarą.
Virtas bulves sumalame,t,p.sumalame grybus,supjaustome svogūną,įkaitiname keptuvę,pilame aliejų,beriame svogūnus,apkepiname.Sudedame į keptuvę grybus,padruskimame,beriame prieskonius ir dar pakepiname.Sudedame ant maltų bulvių ir lšmaišome.
Paimam dubenį su tešla ir išsiminkom,kad tešla neapdžiūtų,įdėkite į maišelį.
Atsignybam tešlos ir iškočiojame blyną,pasiimam nedidelę lėkštutę(darau didesnius kūčioms?) ir išspaudžiam blynelius,sudedam įdaro,užlenkiam blynelį ir kraštus užspaudžiam šakute. Užverdam vandenį ir sudedam koldūnus,virti apie 10 min. kai koldūnai pradeda virti.
Padažas,grybai pakepinti su svogunu ant aliejaus ?
Skanaus ?
Panašūs receptai

Bulvių pyragas su grybais

Kuskusas su miško grybais

Naminiai virtinukai su grybais

BULVIŲ PYRAGAS SU GRYBAIS IR JAUTIENA

Soti bulvių mišrainė su grybais

TROŠKINTI GRYBAI SU ŠONINE IR GRIETINĖLE

Naminiai koldūnai su šviežiais grybais

MAMOS BULVINIAI RAGELIAI SU GRYBAIS

VIŠTIENOS KEPENĖLĖS SU MORKOMIS IR GRYBAIS GRIETINĖLĖS PADAŽE

Kreminė vištiena su grybais

BULVINIAI "ZRAZAI" SU GRYBAIS

Žemaičių blynai su grybais ir daržovėmis