LAŠIŠA SU PANKOLIAIS

Kategorija: Žuvies patiekalai


LAŠIŠA SU PANKOLIAIS

Paskelbė:
24 Balandžio 2019
  • Reikes
    • lašišos didkepsniai: 2 (dideli)
    • apelsinai: 1
    • citrinos: 1
    • pankoliai: 2
    • alyvuogių aliejus: 3 šaukštų
    • druska: žiupsnelio
    • malti pipirai: žiupsnelio
    • švieži krapai
  1. Pirmiausia įkaitiname orkaitę iki 135 laipsnių temperatūros.
  2. Tuomet į aliejumi pateptą kepimo indą suberiame susmulkintus pankolius, apelsino bei citrinos griežinėlius. Ant jų uždedame lašišos didkepsnius, pagardiname druska ir pipirais. Viską apšlakstome aliejumi.
  3. Tada dedame į orkaitę bei kepame maždaug pusvalandį. Patiekdamos užbarstome susmulkintais krapais. 
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: