LAŠIŠA SU PANKOLIAIS
Kategorija: Žuvies patiekalai
- Reikes
- lašišos didkepsniai: 2 (dideli)
- apelsinai: 1
- citrinos: 1
- pankoliai: 2
- alyvuogių aliejus: 3 šaukštų
- druska: žiupsnelio
- malti pipirai: žiupsnelio
- švieži krapai
- Pirmiausia įkaitiname orkaitę iki 135 laipsnių temperatūros.
- Tuomet į aliejumi pateptą kepimo indą suberiame susmulkintus pankolius, apelsino bei citrinos griežinėlius. Ant jų uždedame lašišos didkepsnius, pagardiname druska ir pipirais. Viską apšlakstome aliejumi.
- Tada dedame į orkaitę bei kepame maždaug pusvalandį. Patiekdamos užbarstome susmulkintais krapais.
Gaivios salotos su kepta lašiša
JAUTIENOS STEIKAS SU DARŽOVĖMIS
Greitas mėsos pyragas su grybais.
ŽALIOSIOS SALOTOS SU LAŠIŠA
Lašiša tešloje su špinatais ir kreminiu sūriu
ORKAITĖJE KEPTA LAŠIŠA SU GARSTYČIOMIS IR ČESNAKU
Lašišos iešmeliai
Įdaryti kiaušiniai "Kruvinoji Merė" su rūkyta lašiša
KALĖDOMIS KVEPIANTI VIŠTA
Riestains su lašiša
Pica su rūkyta lašiša ir pomidorais
MAKARONAI SU RŪKYTA LAŠIŠA IR BROKOLIAIS
Sriuba su porais ir lašiša
Gardi mišrainė su rūkyta lašiša
DUONIUKŲ UŽKANDĖLĖ SU LAŠIŠA
Indiškai kepta lašiša
Lašiša su špinatų ir pomidorų padažu
KREVEČIŲ SALOTOS SU APELSINAIS IR LAPKOTINIU SALIERU
Lašiša su ypatingu pagardu
Duonos riekelėje keptas kiaušinis
BULVIŲ PYRAGAS SU GRYBAIS IR JAUTIENA
Rūkytos lašišos ir krapų apkepas
Morkų salotos su imbieru
LAŠIŠOS IR BROKOLIŲ APKEPAS SU BULVĖMIS