Ar jūs dažnai užsikuriate kepsninę? Mes vasaros sezonu stengiamės kuo dažniau, bet lašišą kepame ten gana retai. Net nežinau kodėl anksčiau žuvies vis nesiryžome kepti, dabar tą darysime tikrai daug dažniau. Šis receptas superinis, o lašiša gaunasi tiesiog fantastiško skonio. :)
Ingredientai
lašišos pjausniai: 6
druska: pagal skonį
citrininiai pipirai: žiupsnio
krapai: pundelio
citrinos (jeigu norisi)
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia lašišos pjausnius apibarstykite druska, pipirais bei susmulkintais krapais. 2. Jei norisi, uždėkite po griežinėlį citrinos. 3. Tada suvyniokite kepsnius į foliją. 4. Dėkite ant grotelių ir kepkite maždaug 15-20 minučių. 5. Jeigu nėra galimybių kepti ant griliaus, galite kepti ir orkaitėje. Rezultatas vistiek bus labai labai geras. :) 6. Iškeptą lašišą patiekite su savo mėgstamu garnyru ir skanaukite!