Baltame Vyne Virti Moliuskai
Kategorija: Žuvies patiekalai
Ingridientai
- 1.8 kg moliuskų
- 250 ml (1 stikl.) balto vyno
- 250 ml (1 stikl.) vandens
- 40g sviesto
- 4 česnako skiltelės
- 150 g svogūnų
- Juodųjų pipirų
- 2 valg. š. alyvuogių aliejaus
Gaminimas
- Dideliame puode įkaitiname aliejų ir sudedame smulkintą česnaką ir svogūnus. Greitai apie 1 minutę pamaišome.
- Supilame vyną bei vandenį. Leidžiame užvirti.
- Sudėkite moliuskus, uždenkite dangčiu ir leiskite pavirti kol jie atsivers.
- Sudėkite sviestą ir pipirus.
- Paruoštus moliuskus galite pagardinti smulkintomis petražolėmis.
- Jei yra neatsidariusių moliuskų, juos pašalinkite.
Be galo gražūs margučiai "Žėručiai"
Gardi prancūziška svogūnų sriuba
Kiaušinius dažome natūraliai
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Moliuskų sriuba
Patarimas, kaip tinkamai užšaldyti produktus: svarbu žinoti vieną taisyklę.
Vištiena marinuota jogurte su česnaku bei kariu
AVIENOS PLOVAS
Pikantiški 6 šašlykų receptai
Tobulai marinuoti agurkai vos per pusvalandį
Ispaniškas vištienos troškinys
VOKIŠKI JAUTIENOS (ARBA KIAULIENOS) SUKTINUKAI
Marinatas iš penkių
tortilija su kalakutiena ir troškintais kopūstais
Spagečiai Su Vištiena
New Orlean’o stiliaus krevetės
Bazilikų padažas
Kiaulienos nugarinės kepsnys su paprikomis
Vegetariškas ryžių ir cukinijų apkepas
NEĮTIKĖTINAI SKANŪS KOTLETAI IR NEI GRAMO MĖSOS
Klasikinis medaus tortas
Makaronai su krevetėmis ir žalumynais
PATARIMAI: Ko negalima plauti indaplovėje?
Coney Island čili dešrainiai