Kiaušinių lietiniai su krevetėmis

Kategorija: Žuvies patiekalai


Kiaušinių lietiniai su krevetėmis

Paskelbė:
20 Gruodžio 2020

Ingredientai


    • virtų krevečių (išgliaudytų): 100 gramų
    • kiaušinių: 4
    • svogūnų: 1
    • krakmolo: 1 šaukšto
    • vištienos sultinio: 0,5 stiklinės
    • raudono sauso vyno: 3 šaukštų
    • augalinio aliejaus: 4 šaukštų
    • druskos: pagal skonį
    • pipirų: pagal skonį
    • žalumynų: pagal skonį (papuošimui)

  1. Recepto paruošimas

  2. 1. Pirmiausia krevetes sumaišome su smulkiai supjaustytu svogūnu, vynu, druska ir pipirais.
  3. 2. Keptuvėje įkaitiname aliejų.
  4. 3. Iš kiaušinių ir trupučio vandens pasigaminame plakinį, iš jo iškepame maždaug 10 plonyčių lietinių blynelių.
  5. 4. Po to į kiekvieną blynelį įvyniojame pasigaminto krevečių įdaro.
  6. 5. Pagamintus blynelius vandens vonelėje verdame maždaug 15 minučių.
  7. 6. Vištienos sultinį užviriname, į jį supilame nedideliame vandens kiekyje ištirpintą krakmolą, dar kartą leidžiame užvirti.
  8. 7. Prieš patiekdami blynelius, juos apliejame vištienos sultiniu ir papuošiame žalumynais. Skanaujame!
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: