Krevetės balto vyno padaže (keptuvėje)
Kategorija: Žuvies patiekalai
Ingredientai
- česnakas: 2 skiltelių
- sviestas: 1 valgomojo šaukšto
- krevetės: 500 gramų
- paprikos milteliai: 1 arbatinio šaukštleio
- baltas vynas: 100 mililitrų
- grietinėlė: 100 mililitrų
- Patiekimui:
- prancūziškos bagetės: kiek norisi
Recepto paruošimas
- 1. Pirmiausia keptuvėje ištirpinkite sviestą.
- 2. Pakepinkite susmulkintą česnaką svieste.
- 3. Pasklidus česnako aromatui sudėkite krevetes ir pabarstykite paprikos milteliais. Pakaitinkite keletą minučių.
- 4. Tada įpilkite vyno bei grietinėlės. Pakaitinkite ir leiskite skysčiui šiek tiek nugaruoti.
- 5. Po to patiekite su prancūziška bagete, ir valgykite "padažydami" į padažiuką. Lepinkitės!
Gardi prancūziška svogūnų sriuba
Prancūziška svogūnų sriuba
VIŠTIENOS KEPENĖLĖS SU MORKOMIS IR GRYBAIS GRIETINĖLĖS PADAŽE
Česnakinės krevetės
Troškinta triušiena citrininiame grietinėlės padaže
Kiaulienos karka su troškintais raugintais kopūstais
KALAKUTIENOS IR RYŽIŲ KUKULIAI POMIDORŲ PADAŽE
Šventėms – tortas „Snickers“
Makaronai su didžiosiomis krevetėmis
Vištiena grietinėlės ir grybų padaže
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
TORTAS SU MASCARPONE SŪRIU
MAKARONAI CITRININIAME SŪRIO PADAŽE SU VIŠTIENA
Makaronai su krevetėmis ir žalumynais
Kotletukai su bulvėmis grietinės-pomidorų padaže
ISPANIŠKA ČESNAKINĖ SRIUBA
NEĮTIKĖTINAI SKANŪS KOTLETAI IR NEI GRAMO MĖSOS
ŽUVIES KUKULIAI ČESNAKINIAME GRIETINĖLĖS PADAŽE
POMIDORŲ IR DUONOS SRIUBA SU KREVETĖMIS
Skaniausias tortas Paukščių pienas
MAKARONAI SU VIŠTIENA KREMINIAME TIKKA PADAŽE
GULIAŠAS PO BULVIŲ PLUTELE
Azijietiški makaronai su krevetėmis
GRILL VIŠTIENA PIPIRINIAME PADAŽE