Krevetės balto vyno padaže (keptuvėje)

Kategorija: Žuvies patiekalai


Krevetės balto vyno padaže (keptuvėje)

Paskelbė:
16 Gruodžio 2020

Ingredientai


    • česnakas: 2 skiltelių
    • sviestas: 1 valgomojo šaukšto
    • krevetės: 500 gramų
    • paprikos milteliai: 1 arbatinio šaukštleio
    • baltas vynas: 100 mililitrų
    • grietinėlė: 100 mililitrų
  • Patiekimui:
    • prancūziškos bagetės: kiek norisi

  1. Recepto paruošimas

  2. 1. Pirmiausia keptuvėje ištirpinkite sviestą.
  3. 2. Pakepinkite susmulkintą česnaką svieste.
  4. 3. Pasklidus česnako aromatui sudėkite krevetes ir pabarstykite paprikos milteliais. Pakaitinkite keletą minučių.
  5. 4. Tada įpilkite vyno bei grietinėlės. Pakaitinkite ir leiskite skysčiui šiek tiek nugaruoti.
  6. 5. Po to patiekite su prancūziška bagete, ir valgykite "padažydami" į padažiuką. Lepinkitės!

Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: