Lavašo suktinukai su kiaušiniais ir lašiša
Kategorija: Žuvies ir jūrų gėrybių patiekalai / Užkandžių receptai
Ingredientai
- Kiaušiniai: 2 vnt. (virti)
- Sūdyta lašiša: 80 g
- Svogūnų laiškai: keli
- Majonezas: 1 valg. š.
- Armėniškas lavašas: 1 vnt.
- Lašišos ikrai: papuošimui
Recepto paruošimas
1. Virtus kiaušinius sutarkuoti burokine tarka ir sudėti į dubenį.
2. Svogūnų laiškus smulkiai supjaustyti ir sudėti prie kiaušinių.
3. Lašišą supjaustyti nedideliais gabalėliais ir sudėti prie kiaušinių.
4. Sudėti majonezą.
5. Viską labai gerai išmaišyti. Jeigu norisi, galima papildomai įberti druskos ir pipirų.
6. Lavašą ištiesti ant stalviršio ir visą ištepti paruošta mase.
7. Lavašą tvirtai susukti palikti, kad pastovėtų bent 10 min.
8. Supjaustyti norimo dydžio gabaliukais ir papuošti ikrais.
Panašūs receptai
Įdaryti kiaušiniai su sūdyta lašiša
Varškės ir lašišos užtepėlė be majonezo
Teriyaki lašišos dubenėlis
Kiaušinių užtepėlė su rūkyta lašiša
Kiaušinių užtepėlė su rūkyta lašiša
Lavašas su varškės užtepėle, agurku ir lašiša
Šventiški sumuštinukai su šprotais
Pikantiška krabų lazdelių užtepėlė su ikrais ir sūriu
Rūkytos skumbrės ir kiaušinių užtepėlė su džiovintais pomidorais
Lašišos tartaras su avokadų kremu
Makaronai su lašiša, krevetėmis ir grietinėle
Vokiška kiaušinienė