Lavašo suktinukai su kiaušiniais ir lašiša
Kategorija: Žuvies ir jūrų gėrybių patiekalai / Užkandžių receptai

Ingredientai
- Kiaušiniai: 2 vnt. (virti)
- Sūdyta lašiša: 80 g
- Svogūnų laiškai: keli
- Majonezas: 1 valg. š.
- Armėniškas lavašas: 1 vnt.
- Lašišos ikrai: papuošimui
Recepto paruošimas
1. Virtus kiaušinius sutarkuoti burokine tarka ir sudėti į dubenį.
2. Svogūnų laiškus smulkiai supjaustyti ir sudėti prie kiaušinių.
3. Lašišą supjaustyti nedideliais gabalėliais ir sudėti prie kiaušinių.
4. Sudėti majonezą.
5. Viską labai gerai išmaišyti. Jeigu norisi, galima papildomai įberti druskos ir pipirų.
6. Lavašą ištiesti ant stalviršio ir visą ištepti paruošta mase.
7. Lavašą tvirtai susukti palikti, kad pastovėtų bent 10 min.
8. Supjaustyti norimo dydžio gabaliukais ir papuošti ikrais.
Panašūs receptai

Įdaryti kiaušiniai su sūdyta lašiša

Varškės ir lašišos užtepėlė be majonezo

Teriyaki lašišos dubenėlis

Kiaušinių užtepėlė su rūkyta lašiša

Kiaušinių užtepėlė su rūkyta lašiša

Lavašas su varškės užtepėle, agurku ir lašiša

Šventiški sumuštinukai su šprotais

Pikantiška krabų lazdelių užtepėlė su ikrais ir sūriu

Rūkytos skumbrės ir kiaušinių užtepėlė su džiovintais pomidorais

Lašišos tartaras su avokadų kremu

Makaronai su lašiša, krevetėmis ir grietinėle

Vokiška kiaušinienė