Pikantiška krabų lazdelių užtepėlė su ikrais ir sūriu
Kategorija: Užkandžių receptai

Ingredientai
- Krabų lazdelės: 150 g
- Fermentinis sūris: 100 g
- Kiaušiniai: 3 vnt.
- Majonezas: 2 valg. š.
- Juodieji dirbtiniai ikrai: keli šaukšteliai
- Krapai: kelios šakelės (kapoti)
- Česnakai: 3 skiltelės (tarkuotas)
- Druska: pagal skonį
- Pipirai: pagal skonį
Recepto paruošimas
1. Krabų lazdeles supjaustyti nedideliais gabaliukais ir sudėti į dubenį.
2. Sūrį smulkiai sutarkuoti ir sudėti prie krabų lazdelių.
3. Kiaušinius išvirti, atvėsinti ir smulkiai sutarkuoti. Sudėti prie krabų lazdelių ir sūrio.
4. Į dubenėlį sudėti ikrus, smulkiai kapotus krapus ir išspaustas česnako skilteles.
5. Berti druskos ir pipirų.
6. Galiausiai dėti majonezą. Jo reikia nedaug, tik tiek, kad sujungtų visus ingredientus.
7. Viską gerai išmaišyti ir patiekti tešlos krepšeliuose arba su duonos skrebučiais.
Panašūs receptai

Sumuštiniai su krabų lazdelių užtepėle

Gaivi česnakinė krabų lazdelių užtepėlė su kreminiu sūriu

Kepti sumuštiniai su krabų lazdelėmis, marinuotais agurkais ir sūriu

Krabų lazdelių ir sūrio mini rožytės

įdarytos krabų lazdelės

KRABŲ LAZDELĖS SLUOKSNIUOTOJE TEŠLOJE

Gaivi varškės ir krabų lazdelių užtepėlė - užkandėlė

UŽKANDIS "VIENUOLIO TROBELĖ"

Užkandis "Vienuolio trobelė"

Krabų lazdelės purioje tešloje

Rūkytos skumbrės ir kiaušinių užtepėlė su džiovintais pomidorais

Krabų lazdelės tešloje su sūriu