Silkės suktinukai su svogūnais ir garstyčiomis
Kategorija: Žuvies patiekalai
Ingredientai
- silkės filė: 2 gabaliukų
- svogūnai: 1 (didelio)
- garstyčios: 1 valgomojo šaukšto (konservuotos iš stiklainiuko)
- aliejus: šlakelio
Marinatui:
- vanduo: 250 mililitrų
- obuolių actas: 50 mililitrų
- medus: 2 arbatinių šaukštelių
- lauro lapai: 2
- kvapieji pipirai: 2
- juodieji pipirai: 2
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia pasigaminkite marinatą. Vandenį užvirkite su lauro lapais ir pipirais.
2. Supilkite obuolių actą. Šiek tiek pravėsus marinatui įmaišykite medų.
3. Leiskite visiškai atvėsti.
4. Tada svogūną nulupkite ir supjaustykite pusžiedžiais.
5. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pakepinkite svogūną. Atvėsinkite.
6. Silkės filė patepkite garstyčiomis. Plonu sluoksniu sudėkite pakepintus svogūnus.
7. Po to susukite į ritinėlį. Galite persmeigti mediniu smeigtuku.
8. Užpilkite marinatu ir palikite marinuotis parai.
9. Paskui suktinukus supjaustykite nedideliais griežinėliais.
10. Labai skanu patiekti su karštomis virtomis bulvėmis. Skanaus!
Silkės suktinukai su garstyčiomis pagal Beatą
Silkė norvegiškai su svogūnais, kiaušiniais, actu ir garstyčiomis
Marinuota silkė su svogūnais, actu ir cinamonu
Marinuota silkė su svogūnais, actu ir cinamonu
Vokiški silkės suktinukai
Troškinti silkių suktinukai
Silkė su džiovintais obuoliais ir razinomis
Marinuota skumbrė
Gardžioji silkė su burokėliais, grybais ir obuoliais
Silkė su grybais ir pupelėmis - receptas plinta kaip virusas
Silkė su karamelizuotais svogūnais ir spanguolėmis
RAUGINTŲ KOPŪSTŲ IR SILKĖS UŽKANDIS
Silkė su saulėgrąžomis - silkės mėgėjai labai giria tokį paruošimo būdą!
Silkė su saulėgrąžomis
Silkė su saulegrąžomis
Dovilės silkė su pomidorais plinta kaip virusas
ORKAITĖJE KEPTA LAŠIŠA SU GARSTYČIOMIS IR ČESNAKU
Silkė su svogūnais, salierais ir pievagrybiais
Su bulvėmis kepta silkės filė
Korėjietiška silkė
Silkė saldžiai rūgščiame marinate
Marinuota silkė su medumi, svogūnais ir obuolių actu
Silkė garstyčių padaže
Kūčios įdomiau: Silkė su apelsinais, poru ir kariu