Troškinti silkių suktinukai
Kategorija: Žuvies patiekalai
Reikės:
- 4 sūdytos silkės
- 9% actas
- 2 šaukštai sviesto
- 100 ml grietinės
- 2 svogūnai
- pipirai
- 5-6 bulvės
- krapai
- druska
- Išdarome ir išplauname silkes, perpjauname išilgai. Svogūnus susipjaustome griežinėliais. Silkių puseles susukame ir į vidų įdedame po gabalėlį svogūno.
- Taip paruoštas silkes apšlakstome actu, pabarstome pipirais ir ant jų uždedame po griežinėlį svogūno, truputį sviesto, užpilame grietine ir keletą minučių patroškiname puode ar gilioje keptuvėje.
- Garnyrui išverdame bulves su lupena ir nulupame.
- Silkių suktinukus išdėliojame silkinėje, apdėliojame virtomis bulvėmis ir apibarstome smulkintais krapais.
Raktažodžiai:
actas, bulvės, grietinė, krapai, silkė, silkės file, sviestas, svogūnai, silkes suktinukai, troskinta silke
Virtų bulvių suktinukai su faršu
Rūkyto kumpio suktinukai
Pyragas su silkių file ir pievagrybiais
JAUTIENOS SUKTINUKAI “ZRAZAI“ SU IMBIERINIU ALUMI
Su bulvėmis kepta silkės filė
VOKIŠKI JAUTIENOS (ARBA KIAULIENOS) SUKTINUKAI
LIETINIAI BLYNAI SU SŪDYTOS KARAMELĖS PADAŽU IR RIEŠUTAIS
Pievagrybių apkepėlės su silkių įdaru
Vištiena įdarytos bulvių puselės
Pica „Porkie“
ŽUVIES SUKTINUKAI SU RIKOTOS IR BROKOLIŲ KREMU
RECEPTAS: KALAKUTIENOS SUKTINUKAI
Žuvimi įdaryti kiaušiniai
Kiaulienos nugarinės suktinukai su grybais
Mėsainis Insanity
ŽALIOSIOS SALOTOS SU LAŠIŠA
Silkės ir grybų mišrainė
Vasariški omleto suktinukai
Tobulai marinuoti agurkai vos per pusvalandį
KALĖDOMIS KVEPIANTI VIŠTA
Karšta silkių užkandėlė
Omletas su bulvėmis ir grybais
VOVERAITĖS SU BULVĖMIS
Bulviniai suktinukai su grybais