ŽUVIES IR KUKURŪZŲ MIŠRAINĖ
Kategorija: Žuvies patiekalai
- kepta žuvis arba lašiša: 500 gramų (kepta žuvis turi būti jau šalta)
- konservuoti kukurūzai: 1 indelio (430 gramų)
- raudonos saldžiosios paprikos: 1
- svogūnai: 0,5 (~80 gramų)
- petražolių kuokštas
- druska: 0,5 arbatinio šaukštelio
- šviežiai malti juodieji pipirai: 0,5 arbatinio šaukštelio
- majonezas: 4-5 valgomųjų šaukštų
- Pradžioje žuvieną atskirkite nuo kaulų bei susmulkinkite. Mišrainei puikiai tinka tiek raumuo, tiek oda.
- Tuomet smulkiai supjaustykite svogūną, papriką bei petražoles.
- Tada visus ingredientus sumaišykite dubenyje bei pateikite su skrudinta duona. Skanaukite!
RŪKYTOS ŽUVIES MIŠRAINĖ SU RYŽIAIS
Lašišos iešmeliai
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Keptų morkų mišrainė su voveraitėmis - privalo būti ant Kūčių stalo!
Lipnūs vištienos sparneliai su barbekiu padažu
KIAULIENOS KEPSNYS SU SALDŽIARŪGŠČIŲ DARŽOVIŲ GARNYRU
KIAULIENOS KEPSNYS SU SALDŽIARŪGŠČIŲ DARŽOVIŲ GARNYRU
Pikantiški 6 šašlykų receptai
DARŽOVIŲ MIŠRAINĖ SU ŠIRDELĖMIS
Dieviškai skani krabų mišrainė su paprika ir žalumynais
ŽUVIES KUKULIAI POMIDORŲ PADAŽE
RŪKYTOS ŽUVIES MIŠRAINĖ
Gardi mišrainė su rūkyta lašiša
Vištienos galantinas. Įdaryta višta.
TUNO SALOTOS SU SKREBUČIAIS
Mišrainė su kepta duona, pupelėmis ir obuoliais
ŽUVIES MALTINUKAI SU PADAŽU
ORKAITĖJE KEPTA LAŠIŠA SU GARSTYČIOMIS IR ČESNAKU
Kitokios ryžių salotos su grybais ir alyvuogėmis
POMIDORŲ IR ŽUVIES TROŠKINYS
RŪKYTOS ŽUVIES IR PIEVAGRYBIŲ MIŠRAINĖ
Lašiša su ypatingu pagardu
Šniceliai su balta duona ir padažu
DARŽOVIŲ TROŠKINYS SU VIŠTIENA