BROKOLIENĖ - NUSTEBSITE KAIP SKANU!
Kategorija: Vegetariški / Veganiški
- brokoliai: 1 galvos
- druska: pagal skonį
- pipirai: pagal skonį
- aliejus (kepimui)
- Iš pradžių brokolį susmulkiname į nedidelius žiedynėlius bei nuplauname.
- Tuomet verdame jį ant garų tol, kol visiškai suminkštės. Galite virti ir tiesiog įmetusios į vandenį, bet mums skaniau verdant ant garų.
- Tada įkaitinus keptuvėje arba troškintuvėje kelis šaukštus aliejaus, sumetame brokolį. Kepame ir maišydamos vis patriname, kol gausis brokolienė.
- Pagardiname druska bei pipirais. Tinka ir kiti mėgstami prieskoniai, bet mums užtenka druskos ir pipirų.
- Štai ir viskas! Valgome su rupia juoda duona arba mėgstamais trapučiais. Skanaus!
Kiaušinius dažome natūraliai
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Šniceliai su balta duona ir padažu
VIŠTIENOS APKEPAS SU SŪRIU IR GRYBAIS
Jūros lydeka kepta (ar troškinta) orkaitėje
DARŽOVIŲ TROŠKINYS SU KALAKUTIENA
ANTIENOS ARBA VIŠTIENOS IR DARŽOVIŲ TROŠKINYS
Šventėms – tortas „Snickers“
POMIDORŲ IR ŽUVIES TROŠKINYS
VEGETARIŠKA KUSKUSO IR DARŽOVIŲ UŽKEPĖLĖ
Kepti pievagrybiai
TRAŠKIOS SVEIKUOLIŲ SALOTOS
Šašlykai greituoju būdu..
MAKARONAI SU RŪKYTA LAŠIŠA IR BROKOLIAIS
BULVIŲ PYRAGAS SU BROKOLIAIS IR SŪRIU
Veganiski virtinukai - labai skanus
RŪGŠTYNIŲ SRIUBĄ (SU VIŠTIENOS KRŪTINĖLE)
Itališkas baklažanų apkepas
Ko daugiau žuvys teikia – naudos ar žalos, atsako mokslininkai
BULVINIAI "ZRAZAI" SU GRYBAIS
Kokias košes valgyti, jei norite sumažinti cholesterolio kiekį ir kūno apimtis
VEGETARIŠKAS DARŽOVIŲ TROŠKINYS (ORKAITĖJE)
BROKOLIŲ – FETOS SALOTOS
BUROKĖLIŲ SRIUBA SU FRIKADELĖMIS IR BARAVYKAIS