Veganiški šaltibarščiai su ridikėliais

Kategorija: Vegetariški / Veganiški


Veganiški šaltibarščiai su ridikėliais

Paskelbė:
15 Kovo 2022
Ar patiko? Taip labai, nors nesu nei vegetarė nei veganė. Ar kartosiu ateityje? Tikrai taip. Kaip žinia veganai nevalgo gyvulinės kilmės produktų, todėl šiuose šaltibarščiuose kiaušinių nėra, o kefyras yra pakeičiamas augaliniu pienu.



Ingredientai



  • nesaldintas sojos pienas: 1 litro
  • citrinos: 1
  • marinuoti burokėliai: 0,5 litro
  • ilgavaisiai agurkai: 0,5
  • ridikėliai: 6
  • svogūnų laiškai: pundelio
  • druska: pagal skonį
  • malti juodieji pipirai: pagal skonį


Recepto paruošimas



1. Pirmiausia, į indą, kuriame bus gaminami šaltibarščiai supilame sojos pieną, įspaudžiame citrinos sultis bei paliekame maždaug 10 minučių. Tada suberiame druską bei paliekame, kol pienas sutirštės.
2. Po to sudedame burokėlius su visu marinatu, kubeliais supjaustytus agurkus, ketvirčiais supjaustytus ridikėlius ir suberiame susmulkintus svogūnų laiškus.
3. Pagardiname pagal savo skonį druska ir pipirais. Išmaišome.
4. Patiekiame su virtomis bulvėmis ir skanaujame!
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: