Veganiški šaltibarščiai be kefyro
Kategorija: Sriubos / Vegetariški / Veganiški
INGREDIENTAI
- Saulėgrąžos 1 arbat. š. mirkytų per naktį
- Vanduo 3 st.
- Druska 2 arbat. š.
- Česnakai 1 skiltelės galite dėti ir 2
- Krapai 3 vnt. šakelės
- Citrinos 0,5 vnt. išspaustos sultys
- Obuolių actas 3 valg. š. arba pagal skonį
- Burokėliai 0,3 vnt. stiklainio; marinuotų arba virtų naminių
- Agurkai 2 vnt. galite dėti ir 3
KAIP GAMINTI
1. Sumalame saulėgrąžas su vandeniu, kad taptų beveik vientisa masė
2. Dedame į gautą masę česnaką, beriame druską, pilame citrinos sultis ir obuolių actą. Gerai išmaišome.
3. Supjautome burokus, agurkus. Sudedame į masę.
4. Pabarstome krapais ir tiekiame.
2. Dedame į gautą masę česnaką, beriame druską, pilame citrinos sultis ir obuolių actą. Gerai išmaišome.
3. Supjautome burokus, agurkus. Sudedame į masę.
4. Pabarstome krapais ir tiekiame.
Šaltibarščiai Kitaip
Tobulai marinuoti agurkai vos per pusvalandį
Kiaušinius dažome natūraliai
Pyragas su maskarpone
Silkė su saulėgrąžomis - silkės mėgėjai labai giria tokį paruošimo būdą!
Greitas Obuolių pyragas
Gardžioji silkė su burokėliais, grybais ir obuoliais
Trinta česnakų ir morkų sriuba
Skanusis močiutės obuolių pyragas
Kaimynai pavydės tokių sultingų pomidorų: pravers vos 1 gudrybė
Minkščiausi ir greičiausi obuolių suktinukai.
Patiks visiems: griliažinis tortas su Rududu
Mėsainis Insanity
Šventėms – tortas „Snickers“
Obuolių desertas
DARŽOVIŲ TROŠKINYS SU KALAKUTIENA
Orkaitėje keptas guliašas su paprikomis
Kalėdiniai veganiški triufeliai
Šlaunelių ir daržovių troškinys
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Balandėliai iš Pekino kopūsto
Marinuoti agurkai
Vištienos šaltiena su daržovėmis.
Naminis majonezas – gaunasi labai tirštas ir nesisluoksniuoja