Naminiai veganiški avietiniai ledai be laktozės
Kategorija: Vegetariški / Veganiški / Desertai
Ingredientai
- šaldytos avietės: 240 gramų (tinka ir kitokios šaldytos uogos)
- avižų pienas: 2 stiklinių (arba kitoks augalinis pienas)
- šaldyti, supjaustyti bananai: 180 gramų
- mėta: 12 lapelių
- klevų sirupas: 2 šaukštų
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia į maisto smulkintuvą sudedame šaldytas avietes (arba kitas pasirinktas uogas), bananą, mėtas, taip pat supilame avižų pieną ir klevų sirupą.
2. Sutriname iki kreminės konsistencijos.
3. Po to sudedame į pasirinkto dydžio dėžutę.
4. Dedame į šaldymo kamerą bent kelioms valandoms. Skanaujame!
KITOKIE ČIRVINIAI BLYNAI
AMERIKIETIŠKI BLYNAI UŽGAVĖNĖMS (SVEIKUOLIŠKAS VARIANTAS)
Tofu sūrio pyragas su mangais
DARŽOVIŲ IR VAISIŲ KOKTEILIS
Aguonų pienas - Aguonpienis
Naminiai šokoladiniai ledai
Tobulai kremiškas žaliasis kokteilis
ŠPINATŲ IR ŽUVIES PYRAGAS
JOGURTO IR MANGŲ DESERTAS STIKLINĖSE
PIENO KOKTEILIS SU BANANAIS, ŽEMĖS RIEŠUTŲ SVIESTU IR ŠOKOLADO GABALIUKAIS
SVEIKAS UŽKANDIS VAKARĖLIUI SU ANAKARDŽIŲ KREMU
Desertas: Varškės "kiaušiniai" su braškėmis
AVINŽIRNIŲ IR SEZAMO SĖKLŲ PASTOS UŽTEPĖLĖ
GRIETININIAI LEDAI (3 VARIANTAI
VANILINIAI LEDAI
Avižinė košė su bananais ir cinamonu
Desertas: Želė "Mozaika"
Greitai paruošiami avižiniai ir graikiško jogurto keksiukai
VIRTI BANANINIAI VARŠKĖČIAI
VEGANIŠKAS UŽKANDIS SU OBUOLIAIS
Menkė džiūvėsėliuose su bulvių koše
SOTUSIS PIENO KOKTEILIS
ŽUVIES SRIUBA
LIETINIAI BLYNAI SU SŪDYTOS KARAMELĖS PADAŽU IR RIEŠUTAIS