Keptas bananas, apšlakstytas klevų sirupu, su avietėmis ir saujele lazdyno riešutų

Kategorija: Vegetariški / Veganiški / Desertai


Keptas bananas, apšlakstytas klevų sirupu, su avietėmis ir saujele lazdyno riešutų

Paskelbė:
27 Rugsėjo 2022
Šis labai skanus keptų bananų desertas tiks ir veganams, nes nėra naudojami jokio gyvulinės kilmės produktai.



Ingredientai



  • bananai: 1
  • klevų sirupas: 1 valgomojo šaukšto
  • lazdyno riešutai: 1 saujelės
  • avietės: 1 saujelės (naudoju šaldytas)

Recepto paruošimas



1. Pirmiausia bananą nuplaukite.
2. Tada bananą perpjaukite perpus.
3. Kepimo skardą išklojame su kepimo popieriumi.
4. Bananą dėkite į kepimo skardą ir apšlakstykite klevų sirupu.
5. Dėkite į įkaitintą iki 170 laipsnių temperatūros orkaitę ir kepkite maždaug 10 minučių.
6. Iškepusį bananą pabarstykite susmulkintais lazdyno riešutais bei avietėmis. Lepinkitės!
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: