vegetariškas daržovių troškinys su varškės sūriu

Kategorija: Vegetariški / Veganiški


vegetariškas daržovių troškinys su varškės sūriu

Paskelbė:
27 Sausio 2020
Kartas nuo karto labai mėgstu papietauti be mėsos. Šį kartą noriu pasidalinti labai skaniu vegetarišku daržovių troškiniu. Šiam troškiniui galite naudoti ir kitokias daržoves, kurias turite po ranka, viskas vistiek pavyks labai skaniai. Šį kartą naudojau šaldytus pomidorus - puikiai tiko. 


Ingredientai:


    • salieras: 0,5 gumbo
    • morkos: 1
    • porai: 1
    • česnakas: 1 skiltelės
    • alyvuogių aliejus: šlakelio
    • druska: pagal skonį
    • juodieji pipirai: žiupsnio
    • čili drožlės: žiupsnio
    • džiovintų žolelių mišinys: 1 arbatinio šaukštelio
    • pomidorai: 2
    • krapai: ryšulėlio
    • cukinijos: 0,5
    • varškės sūris: 100 gramų

  1. Recepto Instrukcijos:

  2. Pirmiausia varškės sūrį supjaustykite riekelėmis. Pabarstykite druska ir žolelėmis.
  3. Tuomet daržoves nulupkite. Salierą, morką supjaustykite stambiais šiaudeliais, porą žiedais, česnaką riekelėmis, o cukiniją stambiais gabaliukais.
  4. Keptuvėje įkaitinkite aliejų.
  5. Sudėkite salierą ir morkas. Pakepinkite kelias minutes.
  6. Tada sudėkite porą ir česnaką. Pakaitinkite dar šiek tiek.
  7. Po to dėkite nublanširuotus, į kelias dalis perpjautus pomidorus. Pakaitinkite dar keletą minučių.
  8. Dėkite cukinijų gabaliukus. Pabarstykite druska ir pipirais. Išmaišykite.
  9. Ant viršaus dėkite sūrio riekeles ir pašildykite, kol jis šiek tiek sušils.
  10. Troškinį pabarstykite čili dribsniais bei krapais. Patiekite ir skanaukite!
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: