KEPTI VARŠKĖTUKAI
Kategorija: Varškės patiekalai
- varškė: 400 gramų
- kiaušiniai: 2
- cukrus: 1 šaukšto
- miltai: ~1 stiklinės
- Iš pradžių varškę šakutės pagalba ištriname su kiaušiniais bei cukrumi. Po truputį beriame miltus bei minkykite. Galutinė tešla turi dar lipti kažkiek prie rankų. Jeigu įdėsime per daug miltų, varškėtukai gausis per kieti ir nelabai skanūs.
- Kai jau tešla paruošta, imame po gabaliuką, voliojame tarp rankų kol pasidaro bumbuliukas, tuomet delnais suspaudžiame bei padarome blynukus. Nepamirštame pavolioti miltuose, nes tešla limpanti. Šitaip pasiruošiame visus varškėtukus.
- Tada kepame įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol dailiai parus. Patiekiame su klevų sirupu, cukraus pudra arba tiesiog mėgiama uogiene. Mėgaujamės:)
Kiaušinius dažome natūraliai
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Šventėms – tortas „Snickers“
AMERIKIETIŠKI BLYNAI UŽGAVĖNĖMS (SVEIKUOLIŠKAS VARIANTAS)
Šašlykai greituoju būdu..
BULVINIAI BLYNAI SU VARŠKĖS - GRIETINĖS PADAŽU
Sausainiai su varške „Vokeliai“
TINGINIAI - EŽIUKAI ARBA DURNIUKAI
Išsamus agurkų tręšimo gidas: gausus derlius jus nustebins
Labai skanios spurgos
Migdolų pyragas su uogiene
Mielinės spurgos su džemu
Gardi prancūziška svogūnų sriuba
Klasikinis medaus tortas
Varškėtukai, minkštučiai viduje ir traškūs išorėje
Kokias košes valgyti, jei norite sumažinti cholesterolio kiekį ir kūno apimtis
GARDŪS MIELINIAI BLYNAI
Tortas „Juodasis miškas“
Bananiniai varškėtukai su avižiniais dribsniais
Tortas „Raffaello“
CEPELINAI SU VARŠKE | RECEPTAS
KEPTI VARŠKĖČIAI SU MANŲ KRUOPOMIS
ŽUVIES KOTLETAI | RECEPTAS
Raudonojo aksomo tortas