Lengvi ir švelnūs varškės zefyrai

Kategorija: Varškės patiekalai / Desertai


Lengvi ir švelnūs varškės zefyrai

Paskelbė:
28 Geg. 2022
Tikriausiai ganėtinai sunku surasti tokį žmogų, kuriam nepatiktų zefyrai. O vyresnioji karta vis dar ir ilgesingai dūsauja: "Seniau tai būdavo zefyrai, o dabar tai gryna chemija". Ir iš dalies jie yra teisūs. Šį kartą noriu su Jumis pasidalinti švelniais varškės zefyrais, kuriuos ganėtinai lengva pagaminti namų sąlygomis. O dar jie visai nekaloringi, kas tikrai patiks visiems saldumynų mėgėjams, priverstiems skaičiuoti kiekvieną kaloriją.



Ingredientai



  • 9% varškės: 400 gramų
  • želatinos: 15 gramų
  • pieno: 120 mililitrų (pas mane 3,2%)
  • cukraus pudros: 50 gramų

Recepto paruošimas



1. Iš pradžių želatiną užpilame pienu ir paliekame išbrinkti maždaug 10 minučių.
2. Tuomet varškę suplakame su cukraus pudra blenderyje iki vientisos masės.
3. Tada pridedame išbrinkusią želatiną ir suplakame dar kartą.
4. Masę perpilame į formą ir maždaug 2 valandoms padedame į šaldytuvą. Zefyrai paruošti. Pasilepinam!
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: