“Bounty” – nekeptas varškės tortas
Kategorija: Desertai
Ingredientai:
– varškė – 360 g
– cukrus – 100 g
– vanilinis cukrus – 1 pakelis
– pienas – 200 ml
– sviestas – 80 g
– želatina – 5 g
– kokoso drožlės – 80 g
– sausainiai – 100 g
– virtas sutirštintas pienas – 100 g
– šokoladas – 50 g
Paruošimas:
1. Želatiną užpilti 3 valgomaisiais šaukštais vandens, išmaišyti ir leisti išbrinkti.
2. Kokoso drožles supilti į puodą, užpilti 100 ml pieno ir pavirti 5-7 min iki minkštumo.
3. Į varškę įdėti cukrų, vanilinį cukrų, suminkštėjusį sviestą, įpilti 100 ml pieno ir suplakti blenderiu.
4. Formą su aukštais borteliais iškloti plėvele, išdėti sluoksnį sausainių ir truputį juos sutepti pašildytu virtu sutirštintu pienu.
5. Dėti dar vieną sluoksnį sausainių.
6. Išbrinkusią želatiną ištirpinti mikrobangų krosnelėje ar vandens vonelėje, sudėti į varškės masę, suplakti ir įdėti kokoso drožles. Dar kartą viską kruopščiai permaišyti.
7. Supilti kremą į formą, išlyginti paviršių, dėti dar vieną sluoksnį sausainių.
8. Šokoladą ištirpinti kartu su 50 g sviesto ir padengti sausainių sluoksnį šokoladu.
9. Dėti į šaldytuvą 2 valandoms, kad želatina sustingtų.
10. Išimti tortą iš formos, nuimti plėvelę ir galima gerti arbatą.
– varškė – 360 g
– cukrus – 100 g
– vanilinis cukrus – 1 pakelis
– pienas – 200 ml
– sviestas – 80 g
– želatina – 5 g
– kokoso drožlės – 80 g
– sausainiai – 100 g
– virtas sutirštintas pienas – 100 g
– šokoladas – 50 g
Paruošimas:
1. Želatiną užpilti 3 valgomaisiais šaukštais vandens, išmaišyti ir leisti išbrinkti.
2. Kokoso drožles supilti į puodą, užpilti 100 ml pieno ir pavirti 5-7 min iki minkštumo.
3. Į varškę įdėti cukrų, vanilinį cukrų, suminkštėjusį sviestą, įpilti 100 ml pieno ir suplakti blenderiu.
4. Formą su aukštais borteliais iškloti plėvele, išdėti sluoksnį sausainių ir truputį juos sutepti pašildytu virtu sutirštintu pienu.
5. Dėti dar vieną sluoksnį sausainių.
6. Išbrinkusią želatiną ištirpinti mikrobangų krosnelėje ar vandens vonelėje, sudėti į varškės masę, suplakti ir įdėti kokoso drožles. Dar kartą viską kruopščiai permaišyti.
7. Supilti kremą į formą, išlyginti paviršių, dėti dar vieną sluoksnį sausainių.
8. Šokoladą ištirpinti kartu su 50 g sviesto ir padengti sausainių sluoksnį šokoladu.
9. Dėti į šaldytuvą 2 valandoms, kad želatina sustingtų.
10. Išimti tortą iš formos, nuimti plėvelę ir galima gerti arbatą.
9 dalykai, kurių jokiu būdu negalima šildyti mikrobangų krosnelėje
Šokoladinis karamelinis pyragas
Šventėms – tortas „Snickers“
Klasikinis medaus tortas
Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“
Biskvitinis medaus tortas "Sodžius"
LABAI SKANUS ŠOKOLADINIS TINGINIO TORTAS
Itališkas desertas Panna cotta
Tortas "Krepvilis"
Klasikinis tiramisu
„Garbanotas“ pyragas su varškės įdaru.
Plikytos tešlos pyragėliai „Paris Brest“ su šokoladiniu kremu
Labai skanios spurgos
3 geriausi naminių saldainių paruošimo receptai!
Šokoladinis maskarponės tortas su kava
Tortas „Plombyras“
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Paprasčiausias ir skaniausias nekeptas desertas
Saldainiai Rafaelo
Tortas su bananais „Kurmio kalnelis“
Šokoladinis tiramisų tortas
Naminiai eklerai su plikytu kremu.
Velykinis „Napoleonas“