Lavašo užkandis su vištiena ir špinatais

Kategorija: Užkandžiai


Lavašo užkandis su vištiena ir špinatais

Paskelbė:
07 Kovo 2020
Jums reikės:
  • 8 tortilijų (levašo) paplotėliai
  • 200 g. vištienos file
  • 200 g. špinatų
  • 200 g. kietojo sūrio
  • 2 skiltelės česnako
  • 1 svogūnas
  • aliejus
  • druska ir pipirai

  1. Vištienos file pamušame, pabarstome druska bei pipirais ir iškepame aliejuje. Tada atvėsiname ir smulkiai supjaustome.
  2. Toje pačioje keptuvėje pakepiname smulkiai supjaustytą svogūną, česnaką, suberiame stambiai pjaustytus ar plėšytus špinatų lapus, truputį pasūdome ir troškiname apie 3 minutes.
  3. Galiausiai sudedame vištienos gabalėlius, gerai viską sumaišome ir paliekame keptuvėje.
  4. Kitoje sausoje keptuvėje paskrudiname tortilijas iš abiejų pusių, pabarstome tarkuotu kietuoju sūriu, sukrečiame ketvirtį įdaro, vėl pabarstykite sūriu ir uždenkite kita karšta tortilija.
  5. Tai paruošiame ir likusius paplotėlius. Skanaus
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: