Naminiai kebabai
Kategorija: Užkandžiai
Ingredientai
Tortilijos 3 lakštai
Vištienos filė 150 g
Pekino kopūstas
Svogūnas
Raudonoji paprika
Agurkas
Bulvytės fri
Aliejus (bulvyčių virimui)
Druska (pagal skonį)
Česnakiniam padažui:
Smulkiai pjaustytas česnakas 3 skiltelės
Majonezas 3 v.š.
Pomidorų padažas 3 v.š.
Gaminimo eiga:
Juostelėmis supjaustykite vištieną ir ją pakepinkite keptuvėje su mėgstamais prieskoniais.
Puode su įkaitintu aliejumi, dėkite fri bulvytes ir kepkite vis pamaišant, kol jų paviršius iš visų pusių gražiai apskrus. Ištraukite bulvytes su kiaurasamčiu, sudėkite į lėkštę ir apibarstykite druska.
Majonezą sumaišykite su pomidorų padažu ir smulkintu česnaku.
Tortilijos lapus pašildykite keptuvėje ir aptepkite česnakiniu padažu, dėkite supjaustytą pekino kopustą, agurką, papriką, svogūną, keptą vištieną ir keptas fri bulvytes. Ant viršaus dar dėkite porą šaukštų česnakinio padažo ir atsargiai suvyniokite kebabą. Paruoštą kebabą susukite į foliją.
Skanaus!
Tortilijos 3 lakštai
Vištienos filė 150 g
Pekino kopūstas
Svogūnas
Raudonoji paprika
Agurkas
Bulvytės fri
Aliejus (bulvyčių virimui)
Druska (pagal skonį)
Česnakiniam padažui:
Smulkiai pjaustytas česnakas 3 skiltelės
Majonezas 3 v.š.
Pomidorų padažas 3 v.š.
Gaminimo eiga:
Juostelėmis supjaustykite vištieną ir ją pakepinkite keptuvėje su mėgstamais prieskoniais.
Puode su įkaitintu aliejumi, dėkite fri bulvytes ir kepkite vis pamaišant, kol jų paviršius iš visų pusių gražiai apskrus. Ištraukite bulvytes su kiaurasamčiu, sudėkite į lėkštę ir apibarstykite druska.
Majonezą sumaišykite su pomidorų padažu ir smulkintu česnaku.
Tortilijos lapus pašildykite keptuvėje ir aptepkite česnakiniu padažu, dėkite supjaustytą pekino kopustą, agurką, papriką, svogūną, keptą vištieną ir keptas fri bulvytes. Ant viršaus dar dėkite porą šaukštų česnakinio padažo ir atsargiai suvyniokite kebabą. Paruoštą kebabą susukite į foliją.
Skanaus!
Raktažodžiai:
kebabai, naminiai kebabai, kebabu receptai, kaip pasigaminti kebaba, kaip gaminti kebaba
NAMINIAI KEBABAI SU MALTA MĖSA
Naminiai kebabai su česnakiniu padažu
Balandėliai iš Pekino kopūsto
GAIVŪS TORTILIJŲ SUKTINUKAI SU JAUTIENOS DIDKEPSNIU
Šiltos daržovių salotos su krevetėmis
Traškieji bulvių ir sūrio blynai
JAUTIENOS STEIKAS SU ČESNAKINIU SVIESTO PADAŽU
Pikantiškos vištienos salotos
Tortilija su grybais
Salotos su kepta kalakutiena
Kesadilija (Quesadilla) su feta sūriu
Keptos bulvės ispaniškai (Patatas Bravas)
Pekino kopūstų salotos su vištiena.
Šaltiena
Orkaitėje kepti sumuštiniai su kumpiu ir sūriu
Soti naminė pica
ŽALIAVALGIŠKA "BALTOJI MIŠRAINĖ"
Sultinga tešloje kepta kalakuto krūtinėlė
Ant grotelių keptas sūris
Kepenėlių salotos su daržovėmis
Pikantiški 6 šašlykų receptai
Jautienos salotos su marinuotų agurkų padažu
Tortilijos
Žemaičių blynai su grybais ir daržovėmis