Lavašas su pievagrybiu įdaru
Kategorija: Užkandžiai / Grybų patiekalai
Ingredientai
- lavašai: 1
- pievagrybiai: 400 gramų
- fermentinis sūris: 1 pakuotės
- virti kiaušiniai: 2
- marinuoti kaparalėliai: 1 geros saujos
- svogūnai: 2 (nedideli)
- druska
- pipirai
- majonezas be konservantų
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių svogūnus supjaustykite kubeliais.
2. Pievagrybius supjaustykite smulkiais kubeliais, sūrį bei virtus kiaušinius sutarkuokite burokinės tarkos pagalba.
3. Tuomet svogūnus apkepinkite iki auksinės spalvos, suberkite pievagrybius ir taip pat apkepinkite, suberkite susmulkintus kaparėlius, pabarstykite druska ir pipirais bei viską dar kokią minutę pakepame.
4. Įdarą atvėsinkite, sumaišykite jį su sutarkuotu sūriu, kiaušiniais bei majonezu.
5. Tada lavašą padalinkite į dvi dalis.
6. Lavašą ištepkite pasiruoštu įdaru bei atsargiai susukite, suvyniokite į maistinę plėvelę bei dėkite porai valandų į šaldytuvą (galite laikyti per visą naktį).
Tortilija su grybais
Gimtadienio vaišės, užkandžiai - stalas suaugusiems
Vištienos ir pievagrybių suktinukai
Tortilojos užkandėlės
Silkė su svogūnais, salierais ir pievagrybiais
Užkandėlė: lavašo laiveliai, įdaryti brinza ir špinatais
GAIVŪS TORTILIJŲ SUKTINUKAI SU JAUTIENOS DIDKEPSNIU
Lavašo traškučiai
Puikieji Beatos grybai su varškės įdaru
MAKARONAI SU ŠPINATAIS, PIEVAGRYBIAIS IR KARAMELIZUOTAIS SVOGŪNAIS
Džiovintais baravykais įdaryti kiaušiniai
Įdaryti kiaušiniai
Makaronai su pievagrybiais ir rūkyta mėsyte
Sluoksniuotos tešlos užkandis su tunu ir daržovėmis
Naminiai mėsainiai su lašiša
Užkandžiai su sūriu
UŽKANDUKAI SU SIURPRIZU ŠAUKŠTELIUOSE (SU VIŠTIENA)
Pomidorų mišrainė su krekeriais (tinka ir kaip užkandis)
SOTI SRIUBA SU GRYBAIS
įdarytos krabų lazdelės
Grybų sriuba su miežinėmis kruopomis
Įdaryti kiaušiniai su rūkyta žuvimi
SILKE IR DARŽOVĖMIS ĮDARYTI PIEVAGRYBIAI
Kūčioms ir ne tik: silke ir daržovėmis įdaryti pievagrybiai