Vištienos kepenėlių ir pievagrybių mišrainė krepšeliuose
Kategorija: Salotos, mišrainės / Užkandžiai
Reikės:
- 300 g vištų kepenėlių
- 200 g pievagrybių
- 2 kiaušinių
- 1 morkos
- svogūnų laiškų
- majonezo
- aliejaus
- druskos
- Išverdame kepenėles, ataušiname ir sutarkuojame arba sumalame. Grybus smulkiai supjaustome, pakepiname su aliejumi ir ataušiname. Kiaušinius kietai išverdame, nulupame ir smulkiai sutarkuojame. Susmulkiname morką ir svogūnų laiškus.
- Visus produktus sumaišykite, pasūdykite ir gardinkite majonezu, druska ir pipirais.
- Tokią pasigamintą mišrainę tiekite keptuose tešlos krepšeliuose.
Raktažodžiai:
kiaušiniai, majonezas, morkos, pievagrybiai, svogūnų laiškai, vištienos kepenėlės, pievagrybiu misraine, misraines krepseliuose, misraine krepseliuose.
Tyrė, kokių vištų kiaušiniai naudingiausi: išvados nustebins
Kepenėlių salotos su daržovėmis
VIŠTŲ KEPENĖLĖS SU KEPTOMIS BULVĖMIS
Keptuvėje keptos kepenėlės su pievagrybiais ir svogūnais
VIŠTIENOS KEPENĖLĖS SU MORKOMIS IR GRYBAIS GRIETINĖLĖS PADAŽE
BULVIŲ KUKULIAI SU KEPENĖLĖMIS
Žuvies kotletai su kiaulienos šoninės ir baravykų įdaru
DARŽOVIŲ SRIUBA SU VIŠTŲ SKILVELIAIS
Pikantiškas paštetas su figom
Kiaušinius dažome natūraliai
Gardi mišrainė su rūkyta lašiša
MAMOS BULVINIAI RAGELIAI SU GRYBAIS
Silkės ir grybų mišrainė
VIŠTIENOS KEPSNYS SU GRYBŲ (PIEVAGRYBIŲ) PADAŽU
Aštri menkių mišrainė su krienais
Pikantiški 6 šašlykų receptai
RŪKYTOS ŽUVIES IR PIEVAGRYBIŲ MIŠRAINĖ
Ryžių patiekalas su vištiena ir riešutais
BULVINIAI BLYNAI SU ĮDARU IR APSKRUDUSIA SŪRIO PLUTELE
Pyragas su silkių file ir pievagrybiais
Vištų šlaunelės su česnaku ir citrina baltojo vyno padaže
Su bulvėmis kepta silkės filė
BULVINIAI BLYNAI SU VARŠKĖS - GRIETINĖS PADAŽU
RŪGŠTYNIŲ SRIUBĄ (SU VIŠTIENOS KRŪTINĖLE)