Alyvuogių užkandėlė
Kategorija: Užkandžiai
INGREDIENTAI
- Fetos sūris 200 g
- Alyvuogės 200 g po nedidelį indelį juodųjų ir žaliųjų alyvuogių be kauliukų, gali būti ir įdarytos
- Raudonėliai 1 valg. š. ir alyvuogėms marinuoti
- Česnakai 3 skiltelės alyvuogėms marinuoti
- Citrinos 1 vnt. pagal skonį žievelių alyvuogėms marinuoti
- Aitrioji paprika 1 vnt. smulkintos ankšties alyvuogėms marinuoti
- Medus 1 valg. š. alyvuogėms marinuoti
- Alyvuogių aliejus 3 valg. š. alyvuogėms marinuoti
- Duona 2 vnt. kelios riekelės baltos duonos
KAIP GAMINTI
- Nuo alyvuogių nupilkite skystį, jas suberkite į užsukamą indą.
- Česnakus nulupkite, sukapokite, sumaišykite su nutarkuotomis citrinos žievelėmis ir raudonėliais.
- Smulkintą aitriąją papriką įmaišykite į česnakų ir raudonėlių mišinį.
- Sumaišykite jį su aliejumi ir skystu medumi.
- Gautu marinatu užpilkite alyvuoges ir per naktį palaikykite šaldytuve.
- Skirtingų spalvų alyvuoges ir fetą verkite ant medinių iešmelių ir dėkite į stiklines taureles.
Pagaminsite per 30 min. (neskaičiuojant marinavimo laiko).
Gardi prancūziška svogūnų sriuba
Kiaušinius dažome natūraliai
Trinta pomidorų sriuba
Pikantiški kiaulienos iešmeliai
Pikantiški 6 šašlykų receptai
Rizotu įdarytos paprikos
Lašišų vėrinukai, kepti ant grotelių
Tobulai marinuoti agurkai vos per pusvalandį
Užkandėlė su pomidorais
Tikras lietuviškas Kūčių stalas. Koks jis?
Cukinijų ir feta sūrio apkepas su ryžių plutele
KALAKUTIENOS JUOSTELĖS SU FETA IR PROVANSO DARŽOVĖMIS
Karšta silkių užkandėlė
Vegetariškas nesaldus pyragas su pomidorais ir feta
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Lašiša su ypatingu pagardu
Obuolių desertas
Pyragas su maskarpone
DUONIUKŲ UŽKANDĖLĖ SU LAŠIŠA
Feta sūrio padažas su mėtomis
Maskarponės putėsiai su braškėmis
LABAI SKANUS ŠOKOLADINIS TINGINIO TORTAS
Vištienos ir Feta sūrio sriuba
Azijietiški makaronai su krevetėmis