Itališka Antipasti užkandėlė su tuno salotomis

Kategorija: Užkandžiai


Itališka Antipasti užkandėlė su tuno salotomis

Paskelbė:
13 Vasario 2024

Ingredientai

Tuno salotoms:
  • lapinių salotų: 2 lapų
  • pomidorų: 1
  • raudonųjų svogūnų: ketvirtadalio
  • konservuotų artišokų: 3
  • morkų: 1 (smulkiai sutarkuojame)
  • juodųjų alyvuogių: 1 saujelės
  • tuno: 0,5 indelio
Užpilui:
  • druska
  • juodieji pipirai
  • alyvuogių aliejus
  • citrinos sultys
  • česnako skiltelės: 1 (išspaudžiame)
Crostini skrebučiams:
  • itališkų Ciabatta bandelių: 1
  • mocarelos: 0,5 rutuliuko
  • alyvuogių aliejaus
  • džiovinto raudonėlio


Recepto paruošimas

1. Pirmiausia bandelę perpjaukite, apšlakstykite aliejumi ir dėkite ant skardos, išklotos folija.

2. Paskrudinkite įkaitintoje orkaitėje (~170-180 laipsnių), pabaigoje uždėkite mocarelos, raudonėlių ir dar trumpam kiškite į orkaitę, kad išsilydytų.

3. Tada į lėkštes serviruokite salotas, pašlakstykite užpilu, (tuną ir alyvuoges gražiai išdėliokite ant viršaus). Šalia dėkite Caponata troškinio ir mocarelos skrebučius.

4. Patiekite ir mėgaukitės!

Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: