Skrebučiai su krevetėmis
Kategorija: Užkandžiai
Ingridientai
- 300 g porų
- 2 valg. š. sviesto
- 125 g. krevečių
- 1 arb. š. aitriųjų paprikų padažo
- 2 kiaušiniai
- 100 g minkštos varškės
- 1/2 arb. š. aštrių garstyčių
- druskos
- pipirų
- 4 valg. š. tarkuoto sūrio
- 4 riekelės duonos skrudinimui
Gaminimas
- Porus supjaustykite griežinėliais iš pakepinkite svieste ant stiprios ugnies.
- Apšlakstykite krevetes aitriųjų paprikų padažu.
- Kiaušinio trynius sumaišykite su varške ir garstyčiomis. Pagardinkite druska bei pipirais.
- Baltymus išplakite iki putų ir sumaišykite su sūrio bei varškės mase.
- Duonos riekeles apskrudinkite ir ant jų sudėkite porus su krevetėmis bei aptepkite kremu.
- Įkaitinkite orkaitę iki 225 laipsnių ir sudėkite sumuštinius.
- Kepti apie 15 minučių, kol skrebučiai gražiai pagels.
Česnakinės krevetės
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Orkaitėje kepti sumuštiniai su kumpiu ir sūriu
RYŽIŲ SRIUBA SU KREVETĖMIS IR GRYBAIS
POMIDORŲ IR DUONOS SRIUBA SU KREVETĖMIS
KREMINIS VARŠKĖS PYRAGAS
KONDENSUOTO PIENO PYRAGAS
Azijietiški makaronai su krevetėmis
Šiltos daržovių salotos su krevetėmis
Šokoladinis tiramisų tortas
Gardi prancūziška svogūnų sriuba
Troškinta vištiena kokoso piene su Dižono garstyčiomis
New Orlean’o stiliaus krevetės
Grilyje keptos krevetės su daržovėmis
Sriuba su lašišomis
Vegetariška Korma
SVEIKAS UŽKANDIS VAKARĖLIUI SU ANAKARDŽIŲ KREMU
Velykinis „Napoleonas“
KREVETĖS TEŠLOJE (A LA GABARDINA BŪDU)
VARŠKĖS SKARELĖS SU OBUOLIAIS
UŽKANDĖLĖ SU KREVETĖMIS
VARŠKĖS APKEPAS "TORTINO DI RICOTTA"
KREVEČIŲ KOKTEILIS
Tiesiog nepakartojamas: „Rafaelo“ tortas