Coney Island čili dešrainiai
Kategorija: Užkandžiai
Ingredientai
- 0.4 arb. š. Druskos
- 1.33 vnt. Svogūnų
- 1 vnt. Alyvuogių aliejaus
- 2 arb. š. Cukraus (rudojo)
- 5tbps Garstyčių
- 2 vnt. Česnakų
- 2 vnt. Aitriosios paprikos (miltelių)
- 1tbps Vorčesterio padažo
- 400g Jautienos faršo
- 1tbps Kumino (malto)
- 160g Pomidorų pastos
- 4 vnt. Dešrelių (Frankfurto)
- 4 vnt. Bandelių (dešrainių)
Gaminimas
- Keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitiname aliejų ir sudedame jautieną, smulkintą svogūną (šiek tiek pasiliekame pabaigai pabarstyti dešrainius) bei česnakus. Leidžiame šiek tiek apkepti.
- Kai mėsa pakeičia spalvą ir pradeda skirtis sultys, sudedame aitriąją papriką bei maltą kuminą. Kepame dar 3 minutes vis pamaišydami.
- Supilame vandenį (apie 60ml 100 gramui jautienos) ir dedame pomidorų pastą. Viską gerai sumaišome ir pagardiname druska.
- Galiausiai dedame 1 valg. š. garstyčių, Vorčesterio padažą bei cukrų. Leidžiame pavirti apie 5 minutes, kol viskas sutirštės. Atidedame čili į šalį.
- Išverdame dešreles ir pašildome bandeles (geriausia garuose, jei turite galimybę).
- Į bandelę dedame dešrelę, ant viršaus pilame čili. Galiausiai apšlakstome garstyčiomis ir pabarstome svogūnais.
- Skanaus!
Kiaušinius dažome natūraliai
Čili dešrainiai
Mėsainis Insanity
Brokolių ir morkų (vegetariška) lazanija
Tikras vengriškas jautienos guliašas
Jautienos troškinys su daržovėmis
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Pikantiški 6 šašlykų receptai
Jautienos befstrogenas
Avižinė košė su cukinijomis
KALAKUTIENOS DEŠRELĖS SU KOPŪSTAIS
SLUOKSNIUOTOS TEŠLOS IR DEŠRELIŲ UŽKANDIS
JAUTIENOS KUKULIAI SŪRIO PADAŽE
Vyšninis Barbecue padažo receptas
CUKINIJŲ IR RYŽIŲ APKEPAS
Vegetariška Korma
Keptas brandintos jautienos antrekotas ir kumpis
ŠVELNIAI ŠILDANTI MORKŲ IR FARŠO SRIUBA
Marokietiškas saldžių bulvių pyragas
Keptos bulvės ispaniškai (Patatas Bravas)
VOKIŠKI JAUTIENOS (ARBA KIAULIENOS) SUKTINUKAI
Caprese vištiena
Raudonojo aksomo tortas
Klasikinis sūrainis