tortilija su kalakutiena ir troškintais kopūstais

Kategorija: Kalakutiena


tortilija su kalakutiena ir troškintais kopūstais

Paskelbė:
30 Sausio 2020
Reikės:

Pakuotės tortilijų (6-8 vnt)
1 kalakuto krūtinėlės
1 saldžiosios paprikos
1,5 raudonojo svogūno
0,5 kg kopūsto
3 kiaušinių
200 g maltų džiūvėsėlių
4 šaukštų majonezo
Saulėgrąžų aliejaus gruzdinimui
Balto balzaminio acto
Balzaminio acto
Druskos
Pipirų
Persilade prieskonių
2 šaukštelių rūkytos paprikos

Gaminimas.

Kalakuto krūtinėlę supjaustyti juostelėmis. Kiaušinius išplakti su druska ir pipirais. Kalakuto krūtinėlės juosteles apvolioti kiaušinio plakinyje ir maltuose džiūvėsėliuose. Įkaitinti puodą ar aukštą keptuvę su aliejumi ir gruzdinti apvoliotas juosteles, kol apskrus. Kopūstą susmulkinti juostelėmis. Kepti ant nedidelės kaitros, kol suminkštės. Kepant pagardinti druska, pipirais ir šlakeliu balto balzaminio acto. Papriką supjaustyti lazdelėmis ir dėti kepti kartu su kopūstais. Svogūną supjaustyti pusžiedžiais ir taip pat dėti kepti kartu. Pagardinti rūkytų paprikų milteliais ir šlakeliu balzaminio acto. Majonezą sumaišyti su smulkinta svogūno pusele. Tortiliją ištepti majonezu, dėti kepintas daržoves ir kelis gabaliukus kalakutienos. Susukti ir apkepti keptuvėje.

Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: