Raudono ikrai vieno kąsnio krepšeliuose

Kategorija: Užkandžių receptai


Raudono ikrai vieno kąsnio krepšeliuose

Paskelbė:

Ingredientai

  • konservuoti lašišos ikrai: 100 gramų
  • minkštas tepamas ožkos sūris: 100 gramų
  • sluoksniuotos tešlos krepšeliai arba krekeriai: 15


Recepto paruošimas

1. Pirmiausia plokščioje lėkštėje išdėliokite sluoksniuotos tešlos krepšelius.

2. Tada dviejų arbatinių šaukštelių pagalba į kiekvieną krepšelį įdėkite po maždaug puse arbatinio šaukštelio ožkos sūrio, pabaikite uždėję po maždaug puse arbatinio šaukštelio ikrų.

3. Sluoksniuotos tešlos krepšeliuose toks užkandis išliks šviežias 6 valandas ir ilgiau, o ant krekerių vos 1-2 valandas. nes krekeriai gana greitai permirksta ir šitaip netenka savo traškumo.

4. Tešla: Jei norisi patiems išsikepti krepšelius, tai pasiruošiame "kapotą tešlą.".

5. Ledinį vandenį suplakite kartu su vienu įmuštu kiaušiniu - šitaip tešla bus kietesnė ir patvaresnė. Tokiu plakiniu apšlakstykite miltuotus sviesto gabaliukus.

6. Sulipdykite tešlos du gumulus ir šaldykite 30-120 minučių.

7. Po to iškočiokite tešlą iki 3-5 milimetrų storio sluoksnio.

8. Stikline išpjaukite skrituliukus ir juos įklokite į formeles. Taip pat galima naudoti keksiukų formeles, arba specialius krepšelių formos indelius.

9. Kepkite 190 laipsnių (375°F) temperatūros orkaitėje pusvalandį.

10. Įdarą dėkite į visiškai atvėsusius krepšelius. Skanaus!