Vieno kąsnio ruginiai krepšeliai su menkės ikrais
Kategorija: Užkandžiai
Ingredientai:
- ruginiai duoniai (krepšeliai ar traškučiai)
- kepinių varškė: 200 gramų
- rikotos sūris: 1 valgomojo šaukšto
- menkės ikrai: 1 valgomojo šaukšto (tinka bet kokie šviesūs ir smulkūs ikrai)
- citrinos sultys: 1 valgomojo šaukšto
- citrinos žievelė: 0,5 arbatinio šaukštelio
- džiovintas bazilikas: 0,5 arbatinio šaukštelio
- malti česnako milteliai: 0,5 arbatinio šaukštelio
- čili milteliai: žiupsnelio
- druska: pagal skonį
- Papuošimui:
- juodi ikrai
- sultenės lapai
- citrinos
Recepto Instrukcijos:
- Pirmiausia varškę išsukame kartu su rikota, prieskoniais, ikrais ir citrinos sultimis iki vientisumo.
- Tuomet pagal savo skonį pagardiname druska bei čili milteliais.
- Pasiruošiame ruginius krepšelius.
- Įspaudžiame pasiruoštą kremą į krepšelius.
- Galiausiai papuošiame ikrais bei žalumynais, užspaudžiame ant ikrų šiek tiek citrinos. Lepinamės!
ŽUVIES APKEPAS SU CUKINIJA IR RIKOTA
Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“
Lašišų krepšeliai su varške
Vištienos šaltiena su daržovėmis.
Išsamus agurkų tręšimo gidas: gausus derlius jus nustebins
SLUOKSNIUOTOS TEŠLOS KREPŠELIAI SU GRYBAIS
Kiaušinius dažome natūraliai
Mišrainė su rūkyta menke
ŠOKOLADINIS TRUPININIS VARŠKĖS PYRAGAS
VIENO KĄSNIO UŽKANDŽIAI: BULVIŲ LIZDELIAI SU SILKE
Mini krepšeliai - užkandėlės jūsų šventiniam stalui
Velykiniai lizdeliai - šokoladiniai mufinai
SVEIKAS UŽKANDIS VAKARĖLIUI SU ANAKARDŽIŲ KREMU
LAŠIŠOS IR SŪRIO UŽKANDIS
Puikus užkandis iš vištos file
Greitas Obuolių pyragas
KALAKUTIENOS KUKULIAI
DARŽOVIŲ APKEPAS SU ŠVIEŽIOMIS BULVĖMIS IR ANTIENA (ARBA VIŠTIENA) ORKAITĖJE
Krevetės su česnaku ir čili
Menkės rutuliukai
LIETINIAI BLYNAI SU VARŠKE
SŪRIO KREPŠELIAI SU TUNU
Biskvitinis medaus tortas "Sodžius"
Tuno salotos: puikus pasirinkimas tiek Kūčių, tiek kasdieniam stalui