Vieno kąsnio ruginiai krepšeliai su menkės ikrais
Kategorija: Užkandžių receptai
Ingredientai
- ruginiai duoniai (krepšeliai ar traškučiai)
- kepinių varškė: 200 gramų
- rikotos sūris: 1 valgomojo šaukšto
- menkės ikrai: 1 valgomojo šaukšto (tinka bet kokie šviesūs ir smulkūs ikrai)
- citrinos sultys: 1 valgomojo šaukšto
- citrinos žievelė: 0,5 arbatinio šaukštelio
- džiovintas bazilikas: 0,5 arbatinio šaukštelio
- malti česnako milteliai: 0,5 arbatinio šaukštelio
- čili milteliai: žiupsnelio
- druska: pagal skonį
Papuošimui:
- juodi ikrai
- sultenės lapai
- citrinos
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia varškę išsukame kartu su rikota, prieskoniais, ikrais ir citrinos sultimis iki vientisumo.
2. Tuomet pagal savo skonį pagardiname druska bei čili milteliais.
3. Pasiruošiame ruginius krepšelius.
4. Įspaudžiame pasiruoštą kremą į krepšelius.
5. Galiausiai papuošiame ikrais bei žalumynais, užspaudžiame ant ikrų šiek tiek citrinos. Lepinamės!
Panašūs receptai
Vieno kąsnio ruginiai krepšeliai su menkės ikrais
Greita užtepėlė su rūkyta skumbre ir ikrais
Raudoni ikrai vieno kąsnio krepšeliuose
Raudono ikrai vieno kąsnio krepšeliuose
Krevečių vieno kąsnio užkandėlės
Juodaisiais ikrais, džiovintais pomidorais ir krienais įdaryti kiaušiniai
Lašišų krepšeliai su varške
Valovanai (pikantiški krepšeliai) su korėjietiškomis morkomis ir saliami dešra
Greitai paruošiami užkandiniai krepšeliai su kumpiu, sūriu ir pievagrybiais
Tortilijų krepšeliai su krevetėmis, avokadais ir mangais
LAŠIŠOS IR SŪRIO UŽKANDIS
Užkandiniai krepšeliai su pikantiška morkų užtepėle