SLUOKSNIUOTOS TEŠLOS IR DEŠRELIŲ UŽKANDIS
Kategorija: Užkandžiai
- sluoksniuota tešla
- dešrelės
- Pirmiausia iš sluoksniuotos tešlos išpjaukite nedidelio skersmens apskritimus. Tada dešreles supjaustykite riekelėmis.
- Tuomet užmaukite ant medinių krapštukų bei kepkite iki 175 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje kol tešla bus gražios auksinės spalvos. Patiekite ir skanaukite!
- Pastebėjimas: Šis užkandis labai patiko ir man ir vaikams ir vyrui. Būtinai dar kartosiu ateityje ne vieną kartą. Lengvai pagaminama, gražu bei gardu.
Kiaušinius dažome natūraliai
Šventėms – tortas „Snickers“
Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“
Pietums – kiaulienos dešrelės su raugintais kopūstais
KALAKUTIENOS DEŠRELĖS SU KOPŪSTAIS
VIRTINUKAI SU BULVIŲ IR SŪRIO ĮDARU
Lašiša tešloje su špinatais ir kreminiu sūriu
Skaniausias tortas Paukščių pienas
Jautienos troškinys su daržovėmis
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
SLUOKSNIUOTOS TEŠLOS KREPŠELIAI SU GRYBAIS
Šniceliai su balta duona ir padažu
Raudonojo aksomo tortas
KONDENSUOTO PIENO PYRAGAS
Graikiško jogurto blynai
VARŠKĖS SKARELĖS SU OBUOLIAIS
GREITAS ŠPROTŲ UŽKANDIS
BULVIŲ PYRAGAS SU BROKOLIAIS IR SŪRIU
Čili dešrainiai
Farširuotos bulvės su mesa
KRABŲ LAZDELĖS SLUOKSNIUOTOJE TEŠLOJE
Azijietiški makaronai su krevetėmis
Spalvingi šokoladiniai triufeliai
Duonelė su karamelizuotais svogūnais, pomidorais ir rozmarinais