KRABŲ LAZDELĖS SLUOKSNIUOTOJE TEŠLOJE
Kategorija: Užkandžiai / Žuvies patiekalai
- bemielės sluoksniuotos tešlos (didelių lakštų)
- krabų lazdelių
- kiaušinių trynių: 1
- vanduo: šlakelio
- sezamo sėklų
- Iš pradžių sluoksniuotą tešlą išimkite iš kameros bei 60 minučių palikite kambario temperatūroje, kad truputėlį atsileistų.
- Tuomet sluoksniuotos tešlos lakštus pjaustykite tokio dydžio keturkampiais, kad galėtumėte įvynioti krabų lazdeles. Ant kiekvieno keturkampio dėkite po krabų lazdelę, apvyniokite bei pirštais apspaudskite, kad kepant neišsileistų.
- Tada į kiaušinio trynį pilkite šlakelį vandens, išplakite. Krabų lazdeles tešloje išdėliokite ant kepimo popieriumi išklotos skardos, viršų ištepkite trynio ir vandens plakiniu, apibarstykite sezamo sėklomis ir dėkite į įkaitintą orkaitę. Kepkite, kol truputį pakils bei viršus pradės gražiai gelsti.
- Krabų lazdelės tešloje patiekite dar šiltas. Skanaukite!
Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Lašiša tešloje su špinatais ir kreminiu sūriu
Sultinga tešloje kepta kalakuto krūtinėlė
keptos anties receptas
Indiškai kepta lašiša
Bulvių pyragas su grybais
Klasikinis medaus tortas
SLUOKSNIUOTOS TEŠLOS KREPŠELIAI SU GRYBAIS
BANDELĖS SU VARŠKE PAGAL BEATĄ
Soti naminė pica
BULVINIS PYRAGAS SU GRYBAIS
SLUOKSNIUOTOS TEŠLOS ŽUVIES PYRAGAS
Naminiai kibinai su vištiena
Glazūra padengtos mielinės bandelės su cinamonu
Sausainiai su cinamonu ir džemu
Mielinis maltos mėsos ir kopūstų pyragas
Velykinis „Napoleonas“
Brokolių ir morkų (vegetariška) lazanija
Išsamus agurkų tręšimo gidas: gausus derlius jus nustebins
MIELINĖS SPURGOS SU DŽEMU
Raudonojo aksomo tortas
Tortas „Raffaello“
Pyragas su silkių file ir pievagrybiais