Tortilijų, dešrelių, sūrio ir daržovių iešmeliai orkaitėje - skanus užkandis, paprastai ir greitai!
Kategorija: Užkandžių receptai
Ingredientai
- tortilijos: 2 lakštų
- pjaustytas fermentinis sūris: 4 riekelių
- pieniškos dešrelės: 2
- vyšniniai pomidorai: 12
- cukinijos: 1 (jaunos, neperaugusios)
- švieži krapai: 1 saujos
- sviestas (tortilijų lakštų sutepimui)
- garstyčios
- kečupas (arba pomidorų padažas)
- mediniai iešmeliai
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių tortilijos lakštą sutepaame sviestu.
2. Tuomet dedame dvi sūrio riekeles ir dešrelę.
3. Viską susukame ir supjaustome lygiais gabaliukais maždaug 2-3 centimetrų.
4. Tada cukiniją supjaustome maždaug vieno centimetro storio griežinėliais.
5. Po to viską paeiliui suveriame ant medinių iešmelių.
6. Į kepimo skardą įtiesiame kepimo popierių, sudedame vėrinukus.
7. Kepame iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje, maždaug 15-20 minučių.
8. Patiekiame su garstyčiomis, kečupu/pomidorų padažu ir šviežiais krapais. Lepinamės!
Panašūs receptai
Pikantiški sausainiai su sūriu prie alaus
SLUOKSNIUOTOS TEŠLOS IR DEŠRELIŲ UŽKANDIS
Sluoksniuotos tešlos suktinukai su saulėje džiovintais pomidorais
Tortilijų suktinukai vieno kąsnio užkandžiams (3 skirtingi variantai)
Sūrio mėgėjų pica
Corn dog receptas - dešrelės su sūriu tešloje
Tortilijų ir lašišos suktinukai su tepamu varškės sūriu
NAMINIAI KEBABAI SU MALTA MĖSA
Keptas kumpio ir sūrio užkandis
Receptas: Vieno kąsnio bandelės su dešrele
Burokėlių traškučiai - čipsai
Sveika avinžirnių užtepėlė su ciberžole (humusas)