NAMINIAI KEBABAI SU MALTA MĖSA

Kategorija: Užkandžiai


NAMINIAI KEBABAI SU MALTA MĖSA

Paskelbė:
03 Balandžio 2019

  • Daržovių įdarui:
    • pekino kopūstai: 0,5 (nedidelio)
    • pomidorai: 2
    • trumpavaisiai agurkai: 2
  • Padažui:
    • natūralaus skonio jogurtas: 4 šaukštų
    • majonezas: 4 šaukštų
    • pomidorų padažas: 2 šaukštų
    • česnakas: 3 skiltelių
    • marinuoti agurkėliai: 1
  1. Padažas: Iš pradžių sutarkuojame česnako skilteles, marinuotą agurkėlį, į dubenėlį dedame mėgiamą majonezą, pomidorų padažą, jogurtą, jei reikia pagardiname druska. Viską gerai išmaišome bei dedame į šaldytuvą pastovėti.
  2. Tuo tarpu ruošiame daržoves. Pomidorus nuplikome su verdančiu vandeniu, supjaustome mažais kubeliais. Susmulkiname agurkus ir plonai supjaustome pekino kopūstą.
  3. Dabar jau galima formuoti kebabus. Kiekvieną lavašą ištepame maždaug po 1 valgomąjį šaukštą paruošto padažo. Ant viršaus dedame susmulkintą pekino kopūstą, pomidorus, agurkus, susmulkintą maltą mėsą bei pilame dar 1-2 valgomuosius šaukštus padažo. Užlenkiame kebabo šonus bei suvyniojame.
  4. Po to susukame į foliją bei kepame iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 10-12 minučių. Skanaujame!

Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: