NAMINIAI KEBABAI SU MALTA MĖSA
Kategorija: Užkandžiai
- lavašo ar tortilijos papločiai: 6
- kepta malta mėsa: 300 gramų
- Daržovių įdarui:
- pekino kopūstai: 0,5 (nedidelio)
- pomidorai: 2
- trumpavaisiai agurkai: 2
- Padažui:
- natūralaus skonio jogurtas: 4 šaukštų
- majonezas: 4 šaukštų
- pomidorų padažas: 2 šaukštų
- česnakas: 3 skiltelių
- marinuoti agurkėliai: 1
- Padažas: Iš pradžių sutarkuojame česnako skilteles, marinuotą agurkėlį, į dubenėlį dedame mėgiamą majonezą, pomidorų padažą, jogurtą, jei reikia pagardiname druska. Viską gerai išmaišome bei dedame į šaldytuvą pastovėti.
- Tuo tarpu ruošiame daržoves. Pomidorus nuplikome su verdančiu vandeniu, supjaustome mažais kubeliais. Susmulkiname agurkus ir plonai supjaustome pekino kopūstą.
- Dabar jau galima formuoti kebabus. Kiekvieną lavašą ištepame maždaug po 1 valgomąjį šaukštą paruošto padažo. Ant viršaus dedame susmulkintą pekino kopūstą, pomidorus, agurkus, susmulkintą maltą mėsą bei pilame dar 1-2 valgomuosius šaukštus padažo. Užlenkiame kebabo šonus bei suvyniojame.
- Po to susukame į foliją bei kepame iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 10-12 minučių. Skanaujame!
Beprotiškai skanus užkandis iš lavašo.
Klasikinis medaus tortas
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Tobulai marinuoti agurkai vos per pusvalandį
Naminiai kebabai su česnakiniu padažu
Balandėliai iš Pekino kopūsto
Naminiai kebabai
Tortas "Krepvilis"
Šventėms – tortas „Snickers“
Rauginti kopūstai pagal Darių ir Karoliną
Pabandžiusi šitą ploną lavašą, aš nustojau pirkti parduotuvinį!
Mielinis maltos mėsos ir kopūstų pyragas
Kesadilija (Quesadilla) su feta sūriu
Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“
Mėsainis Insanity
Kiaušinius dažome natūraliai
Patys skaniausi vištienos kepsniai su parmezano plutele
Vištiena marinuota jogurte su česnaku bei kariu
Biskvitinis medaus tortas "Sodžius"
ŠPINATŲ IR ŽUVIES PYRAGAS
Farširuoti mėsos kukuliukai
Išsamus agurkų tręšimo gidas: gausus derlius jus nustebins
LIETINIAI BLYNAI SU SŪDYTOS KARAMELĖS PADAŽU IR RIEŠUTAIS
Tzadziki padažas. pagardas prie mėsos, žuvies